Teknoloji Kadınlara özel Michael Kors Gen 5E piyasaya sürüldü

Kadınlara özel Michael Kors Gen 5E piyasaya sürüldü

26.02.2021 - 11:02 | Son Güncellenme:

Akıllı saat pazarının ilerleyen günlerde daha da popülerleşmesi bekleniyor. 2020 yılında yalnızca ABD'de 23 milyon kullanıcıya seslenen akıllı saatler, dünya çapında 66 milyondan fazla kullanıcının kolunda yerini alıyor. Michael Kors Gen 5E ise bu popülerlik rüzgarını arkasına alarak piyasaya sürülüyor.

Kadınlara özel Michael Kors Gen 5E piyasaya sürüldü

Nilay Kamu/ Milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Akıllı saat pazarındaki hakimiyeti hissedilen Apple'a ek olarak pek çok marka aslında bu sektörde aktör olarak karşımıza çıkıyor. WearOS temelli geliştirilen Michael Kors Gen 5E modeli Hindistan'da piyasaya çıktı. 

Michael Kors Gen 5E akıllı saat özellikleri ve fiyatı

Yeni akıllı saat modeli, Fossil imzası taşıyor ve bilindiği üzere özel bir lisans ile üretiliyor. Üç farklı renk ile kullanıcıların karşısına çıkan akıllı saat, kayışlar tarafında paslanmaz çeliğe yer veriliyor. 20mm'lik farklı kayışlarla da değiştirilebilen bu saatte navigasyon özelliğinin yer aldığı bir düğmesi bulunuyor. 

İlk bakışta geleneksel saatler gibi görünen bu akıllı saatin 1.19 inç 390 x 390 piksel AMOLED dokunmatik ekranı bulunuyor. Mobil tarafta hem Android hem de iOS cihazlarla kolaylıkla bağlantı kurduğu belirtilen saatte WearOS arayüzü kullanılıyor ve bağlantı tarafında Bluetooth 4.2 LE yer alıyor. Google Play Store ve App Store'daki bazı uygulamaları da destekleyen saat, 5 ATM suya dayanıklı olarak kullanıcılara sunuluyor. 

Haberin Devamı

Söylenene göre saatin şarjı, kullanıma göre değişmekle beraber bir gün dayanıyor. Akıllı saat şu anda 356 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olarak satışa çıktı.