Teknoloji Kamerası merak uyandıran; OPPO Find X3 Pro Photographer Edition

Kamerası merak uyandıran; OPPO Find X3 Pro Photographer Edition

14.09.2021 - 11:32 | Son Güncellenme:

OPPO Find X3 Pro Photographer Edition, kamera tarafında Kodak ile kurulan bir ortaklık ile dikkat çekiyordu. Oppo’nun Find X3 serisine yakında eklenmesi beklenen bu yeni modelin, adından da anlaşılacağı üzere mobil fotoğrafçılık yapan kişiler hedefe alınıyor.

Kamerası merak uyandıran; OPPO Find X3 Pro Photographer Edition

Mobil fotoğrafçılık yeteklerini geliştiren markalar, telefonları için kullanıcılara pek çok seçenek sunuyor. Gerek kamera sayısını artırıyor gerekse bu kameraların sensörlerini destekleyen yapay zeka yazılımını geliştiriyor gerekse de telefonun içine yerleşik olarak eklediği fotoğraf düzenleme uygulamalarıyla dikkat çekiyor. İşte Oppo direkt kamera tarafında Kodak ile lens geliştiriyor.

Haberin Devamı

Kamerası merak uyandıran; OPPO Find X3 Pro Photographer Edition

Oppo Find X3 Pro, Kodak ile geliştirilen ilk kameraya sahip Oppo cihaz olacak. Öte yandan OPPO Find X3 Pro Photographer Edition’ın tasarım tarafında Kodak’ın eski fotoğraf makinelerine bir gönderme de bulunuyor.  Oldukça şık bir tasarımla gelecek olan telefonun teknik açıdan ana telefondan hangi özelliklerle ayrılacağı bilinmiyor. Belki de tamamen aynı özelliklerle gelecek, şu an için bu konu hakkında resmi bir açıklama bulunmuyor.

Cihaz Çin merkezli olarak 16 Eylül’de karşımıza çıkacak.