Teknoloji Kaptan Amerika’nın Sonunda Ne Olacak?

Kaptan Amerika’nın Sonunda Ne Olacak?

21.03.2016 - 12:27 | Son Güncellenme:

Süper kahramanlar savaşları başlıyor. Bu savaşlar arasında en çok beklenenlerden birisi olan Kaptan Amerika: Kahramanlar Savaşıyor çok daha fazlasını sunuyor.

Kaptan Amerika’nın Sonunda Ne Olacak

Netflix’in Daredevil ve Punisher’ı Marvel Cinematik Universe ile karşılaşıyor. Önümüzdeki hafta Batman v Superman: Dawn of Justice sonunda Kara Şövalyeyi ve Man of Steel’i bir araya getiriyor. Yazın ise Kaptan Amerika: Kahramanlar Savaşıyor bizi bekliyor. Daha önce de Kaptan Amerika: Kış Askeri’ni yöneten Joe ve Anthony Russo kardeşler şimdi de Kaptan Amerika: Kahramanlar Savaşıyor’un yönetmenlik koltuğundalar. Yeni yayınlanan fragmandaki Spider-Man sahnesine değinen bazı açıklamalar yapan ikili filme Spider-Man’i eklemenin zorluklarından bahsettiler. Son derece gizli bir projenin öznesi olan Spider-Man, film içinde oldukça sessiz bir şekilde gelişmiş.

Haberin Devamı

Hakları Sony Entertainment’a ait olan Spider-Man’in, Kaptan Amerika: Kahramanlar Savaşıyor filmi çekilirken dahi anlaşmalar devam ediyordu ve filmde yer alıp almayacağı henüz belli değildi. Marvel Studios bütün kast işlerini Peter Parker/Spider-Man filmde rol alabilir teorisinin üzerine kurmuş hatta anlaşmalar devam ederken Spider-Man’i oynayacak olan Tom Holland, Chris Evans ve Robert Downey Jr. ile çekimlere katılmış. Filmin sonunda Marvel dünyasından gelecek olan karakterlerin üzerindeki bilinmezlik perdesini kaldıracak bir sahne olmasa bile biraz olsun insanları heyecanlandıracak bir şeyler ile karşılaşacağız. Bunun için Joe Russo spesifik bir bilgi vermese bile filmin sonunda bir, iki hatta belki de üç farklı sahne olacağını açıkladı. Marvel tarafından gelecek olan filmleri düşünürsek bu sahneler hayli ilginç olacak.

Superman’i Kimse Tanımadı