Teknoloji Korsan film sitesi 123movies kapanacağını duyurdu

Korsan film sitesi 123movies kapanacağını duyurdu

22.03.2018 - 10:06 | Son Güncellenme:

123movieshub ve GoMovies olarak da bilinen 123movies adlı popüler korsan sitesi, kapatılacağını duyurdu. Sitede yayınlanan bir mesaja göre, hafta sonundan itibaren site kapanacak.

Korsan film sitesi 123movies kapanacağını duyurdu

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

123movies, kapatılacağını duyurdu. Sitede yayınlanan mesaja göre, bu haftanın sonunda site kapılarını tüm kullanıcılarına kapatacak. 123movies, bundan sonra kullanıcıların film ve dizi izlemek için yasal ücretlerini ödeyerek bunu yapmaları gerektiğini belirtti.

Günde milyonlarca ziyaretçiyle, Gomovies olarak da bilinen 123movies (hub), web üzerindeki en büyük korsan akış sitelerinden biriydi. Ancak, sitede yayınlanan yeni bir mesaja göre, bu yakında sona erecek. 123movies, "Yıllardır film ve dizilere bağlantılar sağlıyoruz. Şimdi veda etme zamanı. 123movies ekibi olarak, uzun zamandır bizimle olduğunuz ve bizlere arkadaşlık yaptığınız için teşekkür ederiz" dedi. Buna ek olarak, 123movies kullanıcılarını film yapımcılarına filmleri ve televizyon şovlarını ödeyerek onlara saygı göstermelerini istiyor.

Haberin Devamı

123movies, son birkaç aydırn birkaç kez isim değiştirse de pazarda nispeten yeni bir oyuncuydu. Yaklaşık üç yıl önce ortaya çıktı, ancak hızla piyasada yükseldi. Birkaç gün içinde her şey bitecek. Milyonlarca potansiyel yabancı kullanıcı büyük bir boşluğa düşebilir.

123movies ekibinin siteyi neden kapattığı belli değil.