Oyun Dunyasi LEGO MiniFigures Online Artık Herkese Açık

LEGO MiniFigures Online Artık Herkese Açık

03.10.2014 - 00:36 | Son Güncellenme:

Önceden LEGO Universe ile MMO türüne dalmaya çalışan ünlü oyuncak markası, şimdi LEGO Minifigures Online ile tekrar şansını deniyor.

LEGO MiniFigures Online Artık Herkese Açık

Uzun zaman önce kapatılmış olan LEGO Universe, bu alanda bir ilk olmuştu. Bir LEGO minifigürü ile oyuna başlıyordunuz, korsan, uzay, ninja gibi çeşitli temalı dünyalarda basit görevleri yaparak, bulmacaları çözerek ve bolca parça kırarak hem karakterinizi geliştiriyor hem de kıyafetler ve silahlar kazanıyordunuz.

Haberin Devamı

Başta çok kalabalık olan oyun zamanla oyuncuların ilgisini kaybetmesi ile zayıfladı ve sonunda kapatıldı. Ama tadı LEGO yöneticilerinin ağzında kalmış olmalı ki, şimdi marka yeni bir MMO oyun ile karşımızda: “LEGO Minifigures Online”. Bu ikinci MMO denemesi de benzer şekilde tematik dünyalarda geçiyor ama üzerine arkadaşlarınızla girebileceğiniz özel görev alanları, miniboss’lar ve dünya sonlarında büyük boss’lar eklenmiş.

Ayrıca kullandığınız karakterler de farklı minifigür koleksiyonlarından oluşuyor. Görevleri yaptıkça ve düşmanları yendikçe toplandığınız parçalarla yeni minifigürler açıyor, onları geliştirebiliyor ve istediğiniz üçünü seçip dünyalara girebiliyorsunuz. Her bir seçtiğiniz minifigürün özel kıyafetleri, yetenekleri ve birer sınıfı var. Bazı sınıflar daha fazla zarar verirken bazı sınıflar destek birimi gibi kullanılabiliyor.

Haberin Devamı

Yeni LEGO Minifigures Online’ı denemek isterseniz, oyun şu anda herkese açık. Web sitesine giderek kayıt olabilir hemen LEGO’ların sihirli dünyalarına dalabilirsiniz.

Buradan izlenebilir.