Teknoloji Lenovo Yoga 900 Özellikleriyle Birlikte Sızdı!

Lenovo Yoga 900 Özellikleriyle Birlikte Sızdı!

29.09.2015 - 14:03 | Son Güncellenme:

Bir süredir dedikodu olarak varlığını gösteren Lenovo Yoga 900, nihayet teknik özellikleri ile gözler önüne serildi. İşte detaylar... Ürettiği bilgisayarlar ile sektörde büyük bir konuma sahip olan Lenovo, standart dizüstü...

Lenovo Yoga 900 Özellikleriyle Birlikte Sızdı

Bir süredir dedikodu olarak varlığını gösteren Lenovo Yoga 900, nihayet teknik özellikleri ile gözler önüne serildi. İşte detaylar... Ürettiği bilgisayarlar ile sektörde büyük bir konuma sahip olan Lenovo, standart dizüstü bilgisayarların yanı sıra hareketli yapıya sahip Yoga serisi sayesinde de başarılı bir çizgi çiziyor. Bu başarıyı sürdürme niyetinde olan firma, Lenovo Yoga 900 adıyla anılan yeni bir model üzerinde çalışmakta. Resmi olarak tanıtılmayan cihazın teknik özellikleri ise sızdırıldı.

Haberin Devamı

360 derece dönebilen yapısı ile dikkatleri üzerine çeken Yoga 900, ayrıca 66 Whr bataryası sayesinde ön plana çıkıyor. Intel tarafından üretilen Skylake işlemcilerinden faydalanacak olan model, Core i5 ya da Core i7 kullanacak. Şimdilik ürünlerin kesin bir şekilde hangi işlemci ile gelecekleri belli değil ancak iki farklı seçeneğin var olduğu söylenmekte. 3200 x 1800 piksel çözünürlüğü ile ekran konusunda rakiplerinden geri kalmayacak olan Yoga 900, dokunmatik özelliği ile tablet formuna dönüşebiliyor. 360 derecelik dizaynı ile ekranı kolayca döndürebilecek ve dizüstü modeli anında tablete çevirebileceksiniz. 16 GB'a kadar RAM desteği sunacak olan cihaz, 512 GB'a kadar da SSD depolama alanı ile birlikte gelecek.

Haberin Devamı

Açıkçası ürünün tablet formunda olduğu kadar dizüstü seçeneğinde de güçlü özelliklere sahip olduğundan bahsedebiliriz. 1.5 Watt hoparlör, 2 adet USB 3.0 bağlantı noktası ve HD ön kamera gibi özellikler ile gelen Yoga 900, ışıklı klavyesi sayesinde karanlık ortamlarda yazı yazmayı kolaylaştıracak. Tüm bu saydığımız özelliklerde bir Yoga 900 sahibi olmanın ise yaklaşık 1200 Euro gibi bir bedeli olacak. Ki bu da ülkemizde 4000 TL'den daha fazla bir etiket fiyatı ile karşılaşacağımızı kanıtlıyor.