Teknoloji Lenovo'dan Star Wars sanal gerçeklik sistemi geliyor

Lenovo'dan Star Wars sanal gerçeklik sistemi geliyor

17.07.2017 - 11:21 | Son Güncellenme:

Lenovo, Star Wars oyunları için geliştirdiği özel artırılmış gerçeklik başlığını Disney’in düzenlediği bir şirket etkinliğinde duyurdu. Star Wars Jedi Challenges adlı sanal gerçeklik sistemi, sürükleyici bir Star Wars deneyimi sunacak.

Lenovodan Star Wars sanal gerçeklik sistemi geliyor

Lenovo ve Disney iş birliğiyle geliştirilen Star Wars Jedi Challenges adlı sanal gerçeklik sistemi duyuruldu. Daha sarmalayıcı ve sürükleyici bir Star Wars deneyimi sunacak sistemle A New Hope filminde gördüğümüz satranç benzeri HoloChess oyununu oynamak ya da ışın kılıcı savaşlarında mücadele etmek mümkün olacak.

Haberin Devamı

Star Wars Jedi Challenges adlı sistem, özel bir sanal gerçeklik başlığı, ışın kılıcı kontrolörü ve akıllı telefonunuzdan çalıştıracağınız özel uygulamalardan oluşacak. Akıllı telefon ise başlığın ön kısmına yerleştirilecek.

Lenovo’nun artırılmış gerçeklik başlığının yurt dışı fiyatının 100-130 dolar arasında olacağı söyleniyor. Lenovo ve Disney, başlığın çıkış tarihi hakkında ise bilgi vermedi. Öte yandan başlığın sadece Lenovo’nun çevrim içi mağazasında ve ABD’de Best Buy’da satılacağı belirtildi.

Yazarlar