Teknoloji LG beş kameralı modeli V40 ThinQ'yu kısa süre sonra açıklayacak

LG beş kameralı modeli V40 ThinQ'yu kısa süre sonra açıklayacak

14.09.2018 - 12:00 | Son Güncellenme:

LG, tahminen beş arka kamerayla gelecek yeni amiral gemisi V40 ThinQ modelini 3 Ekim 2018 tarihinde düzenleyeceği bir etkinlikle açıklayacak.

LG beş kameralı modeli V40 ThinQyu kısa süre sonra açıklayacak

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

LG, 3 Ekim'de bir sonraki amiral gemisi V40 ThinQ'yu duyuracak. Etkinlik daveti, "take five" ibaresiyle bezeli. Buradan yola çıkarak telefonun toplamda beş kamera içereceği söylenebilir.

Böyle bir durumda, V40 beş kamera içeren ilk akıllı telefon olabilir. Muhtemelen ön tarafta iki, arka tarafta üç tane olacak. Bu kombinasyon yeni olsa da, eşi görülmemiş değil. Huawei, bu yılın başlarında P20 Pro'da üçlü kamera sistemini kullandı.

LG beş kameralı modeli V40 ThinQyu kısa süre sonra açıklayacak

LG, V serisi telefonlarını farklı medya türleri oluşturmak isteyen insanlara hedefleyerek ayırmaya çalıştı. Bu mesaj zamanla arka planda kalsa da, ek kameralar hattın odağını geri yüklemeye başlayabilir.

Son V serisi telefon olan V35 ThinQ, Haziran ayında piyasaya sürüldükten hemen sonra unutuldu. V35'in, aynı zamanda satışa çıkan G7 ile arasındaki farklar ise oldukça azdı.

Haberin Devamı

V40'ın Snapdragon 845 işlemci ve dört DAC ile gelmesi bekleniyor. Cihazın ayrıca 6.3 inçlik bir ekrana sahip olacağı da söyleniyor.