Teknoloji LG G3 Nougat Geliyor Mu?

LG G3 Nougat Geliyor Mu?

06.10.2016 - 15:36 | Son Güncellenme:

LG markasının en çok satan modellerinden bir tanesi olan ve Qualcomm 2.46GHz dört çekirdekli Snapdragon 801 işelmciye sahip olan LG G3 Nougat güncellemesini alacak mı?

LG G3 Nougat Geliyor Mu

LG markasının geçtiğimiz yıllarda büyük başarılara imza atmış modeli olan LG G3 için Google Android işletim sisteminin son versiyonu olan Nougat 7.0 güncellemesini test ettiği bilgisi ulaştı. LG G3 Nougat versiyonunu rahatlıkla kaldırabilecek bir cihaz.

Haberin Devamı
En iyi Kamera Google Pixel de

Markaların güncelleme politikaları oldukça tartışılan bir konu ve bu konuda bir çok büyük marka sabıkalı durumda. Özellikle yüksek rakamlı fiyatlarla sattıkları amiral gemilerine çok geç güncelleme verilmesi veya hiç verilmemesi gibi konular gündemden düşmüyor.

LG markası, Google‘ ın saf android işletim sistemine sahip olan Nexus cihazlarından bazılarını üretmiş olan bir marka olarak, geçtiğimiz dönemlerde ürettiği amiral gemileri olan LG G4 ve LG G3 gibi modeller için güncellemeleri erken sayılabilecek bir zamanda kullanıcılarına sunmuştu. Hatta, LG G4 modeli geçtiğimiz yıl Mashmallow 6.0 güncellemesini Android One grubuna dahil olan cihazlardan bile önce almıştı. Yine bu yıl, Google’ın ürettiği Pixel cihazlardan önce kapalı paketten Nougat yazılımı ile çıkan ilk telefon LG V20 modeli oldu.

Haberin Devamı
Facebook Pazar Yeri Açılıyor

LG markası G5 modeli ile modüler tasarım adı altında yeni bir girişim de bulunmuş olsa da, LG G3 modelinin yakalamış olduğu başarının yanına dahi yaklaşamadı. Halen bir çok kişi tarafından tercih edilen G3 modeli eğer bize ulaşan haberlerdeki gibi Nougat güncellemesini alırsa, LG markası kullanıcılar tarafından çok ayrı bir noktaya konmuş olacaktır. Bu konu hakkında, bilgilerin doğruluğunu bize zaman gösterecektir.