Teknoloji LG G5 Gerçek Kullanım Pil Testi Sizi Şaşırtacak

LG G5 Gerçek Kullanım Pil Testi Sizi Şaşırtacak

20.06.2016 - 15:47 | Son Güncellenme:

LG’nin yeni nesil amiral gemisi LG G5 Gerçek Kullanım Pil Testi ile karşınızdayız. 2800 mAh pil gücüne sahip G5 bakalım bize ne sunacak?

LG G5 Gerçek Kullanım Pil Testi Sizi Şaşırtacak

Akıllı telefon pazarının global pazardaki en büyük oyuncularından birsi olan LG, yenin nesil amiral gemisi G5‘i Şubat ayında yapılan Mobil Dünya Kongresi’nde görücüye çıkarmıştı. Modüler yapısı ile öne çıkan G5‘in en merak edilen tarafı ise 2800 mAh gücündeki piliydi. Biz de silikonvadisi olarak LG G5 Gerçek Kullanım Pil Testi ile tüm bilinmezleri ortaya çıkartıyoruz.

Haberin Devamı

LG G5‘in pil gücü bizler için büyük bir soru işaretini beraberinde getiriyordu. Rakipleri aynı yonga setinde en az 3000 mAh pil kullanırken LG‘nin 2800 mAh pil ile yola devam etmesine bir anlam verememiş ve firmayı büyük ölçüde eleştirmiştik.

LG G5 Gerçek Kullanım Pil Testi

Peki, 2800 mAh pil gücü rakiplerinin karşısında nasıl bir performans sergiliyor? Dilerseniz bunu aşağıdaki videoyu izleyerek kendiniz karar verebilirsiniz. Always on Display özelliği kapalı olarak gerçekleştirdiğimiz bu testi siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz…