Teknoloji LG, G7'nin geliştirilmesine sıfırdan başlayacak

LG, G7'nin geliştirilmesine sıfırdan başlayacak

16.01.2018 - 14:01 | Son Güncellenme:

Bu yılın en çok beklenen telefonlarından biri de LG G7. İddialara göre LG Electronics Başkan Yardımcısı Jo Seong-jin telefonun geliştirme çalışmalarına yeniden başlanmasını istedi.

LG, G7nin geliştirilmesine sıfırdan başlayacak

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

LG G7, 2018’in merakla beklenen telefonları arasında yer alıyor. LG, G7'yi bu sene MWC 2018’de değil, Mart ayında kendi düzenleyeceği bir lansmanla tanıtacağını sizlere aktarmıştık. Şimdiyse iddialara göre LG Electronics Başkan Yardımcısı Jo Seong-jin telefonun geliştirme çalışmalarına yeniden başlanmasını istedi.

Gizliliğini isteyen bir şirket yetkilisine göre, şirketin mobil iletişim alanındaki G7 akıllı telefon ekibine yeni telefonun geliştirilmesiyle ilgili son çalışmaları durdurması ve yeni ürünü sıfırdan gözden geçirmesi söylendi.

The Korea Herald'a göre "Başkan Yardımcısı, Tüketici Elektroniği Fuarı'ndaki açıklamayı geçen hafta yapmaya başladıktan hemen sonra, işyerindeki yetkililere doğrudan bir emir gönderdi. Telefonun yenni tanıtım tarihi gelecek ay Çin Yeni Yılı'nda olacak."

Haberin Devamı

LG, piyasada beyaz alanında olduğu kadar mobil alanda da güçlü rakiplerle mücadele ediyor.
LG, G7'nin geliştirilmesine sıfırdan başlama nedeni olarak telefonun rakipleri karşısında güçlü bir yanını bulamamaları gösteriliyor. Bütün bunların tamemen birer spekülasyon olduğunu ve gerçekleşmeyebileceğini yeniden hatırlatalım.

Bu konu hakkında MWC 2018’i beklemekten başka başka seçeneğimiz yok.

Yazarlar