Teknoloji LG V20'nin Türkiye satış fiyatı belli oldu

LG V20'nin Türkiye satış fiyatı belli oldu

08.12.2016 - 12:51 | Son Güncellenme:

Optik görsel stabilizasyon (OIS) 2.0, ön ve arka geniş açılı kamera, Hi-Fi Quad DAC ve Android Nougat OS gibi birçok yeni özellik içeren LG V20 tanıtıldı.

LG V20nin Türkiye satış fiyatı belli oldu

Mobil cihazlardaki en yüksek multimedya kapasitesini sunan V20, sahip olduğu sabit kayıt 2.0, Hi-Fi Quad DAC, HD ses kayıt ve ön ve arka geniş açılı kamera özellikleri ile sınıfındaki en iyi performansı sağlıyor. V20, Android 7.0 Nougat OS ve Google’ın telefonlar için geliştirdiği yeni arama uygulaması In Apps’i içeren ilk telefon olma özelliğini taşıyor. Cihazın özellikleri arasında Qualcomm Snapdragon 820 işlemci, 2560 x 1440 çözünürlüklü 5,7 inç QHD IPS ekran, 4 GB RAM, 64 GB hafıza (microSD kart ile 2 TB’a kadar yükseltme olanağı), 5MP ön, iki adet 16 ve 8 MP arka kamera, 3200 mAh batarya yer alıyor.

Haberin Devamı

LG V20nin Türkiye satış fiyatı belli oldu

Etkinlikte açılış konuşmasını gerçekleştiren LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho şunları söyledi: “LG V20 ile kullanıcılarımıza tamamen kendi zevklerine göre tasarlayabilecekleri bir dünyanın anahtarını veriyoruz. Premium akıllı telefonlarda yeni bir standart oluşturmak için LG V20’de kullanıcıların bir telefonda sevdikleri her özelliğin çok daha fazlasını sunarken, ihtiyaç duymadıklarını ise en aza indirdik. Günümüzde herkes kendi hikayesini anlatmak için oldukça yaratıcı yollar buluyor. Sosyal medyadan diğer insanlarla paylaştıkları bu eşsiz ve yaratıcı hikayelerle kendi hayatlarının kahramanı oluyorlar. LG V20’yi tasarlarken kendi hikayesini anlatan kullanıcılarımızı her zaman aklımızın bir köşesinde tuttuk. LG V20 görselliği ustaca kullanan bu kuşağın ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan eşsiz bir cihaz.” dedi.

Haberin Devamı

Etkinlikte ürün sunumunu gerçekleştiren LG Electronics Türkiye Mobil İletişim Satış Müdürü Mehmet Ali Yıldırım ise V20 ile ilgili şunları söyledi: “LG V20 ile multimedya özellikleri alanında kullanıcılarımıza eşsiz bir özgürlük sağlıyoruz. LG V20 çift arka kamerası ve eşsiz video düzenleme özellikleriyle video alanında akıllı telefon pazarının standartlarını bir üst seviyeye taşıyor. LG V20, ayrıca Google’ın In Apps özelliğine sahip dünyanın ilk akıllı telefonu olma ünvanına da sahip.”

LG V20, önümüzdeki hafta itibariyle 2999 TL fiyatla satışa sunulacak.

Yazarlar