Teknoloji LG X Serisi Bu Hafta Çıkıyor

LG X Serisi Bu Hafta Çıkıyor

22.03.2016 - 14:07 | Son Güncellenme:

LG, Şubat ayında orta segment ancak pek çok özellik bulunduran yeni akıllı telefonlarını duyurmuştu. Şimdi LG X Serisini bizlere sunuyor.

LG X Serisi Bu Hafta Çıkıyor

Firma Salı günü bu serinin ilk telefonları olma özelliği taşıyan LG X cam ve LG X screen model telefonlarının bu hafta Güney Kore’den başlayarak Avrupa, Latin Amerika ve Asya pazarlarına ulaşacağını söyledi.

Haberin Devamı

X cam modeli 5.2¨ ekrana ve 1.14GHz octa-core işlemciye sahip. 2 GB RAM ve 16 GB depolama alanı bulunduruyor. LTE desteği ve 2,520mAh batarya ile geliyor. Çift arka kameraya sahip telefonun bu kameralarından biri 13MP, diğeri ise 5MP geniş açı lensi. Ön kamerası ise 8MP.

X screen modeli çift arka kameradan yoksun olarka üretilmiş. Bataryası ise 2,300mAh olarak diğer modelden daha küçük. Çift ekran desteği bulunan cihazın ana ekranı 4.93¨ ve 720p görüntü sunuyor. Always-on ekranı ise 1.76¨ ve 520×80 çözünürlükle geliyor.

LG firması özellikler ve yeniliklerin pazara göre değişiklik gösterebileceği konusunda bizleri uyarıyor. Her iki model için de henüz fiyat bilgisi paylaşılmadı ancak LG Mobile SEO ve Başkanı Juno Cho, fiyatların el yakmayacağının sözünü verdi.