Teknoloji Logitech, Blue Microphones'u satın alıyor

Logitech, Blue Microphones'u satın alıyor

31.07.2018 - 10:32 | Son Güncellenme:

Logitech, Yeti ve Snowball gibi popüler podcast mikrofonlarının arkasındaki donanım şirketi Blue Microphones'u satın alacağını duyurdu. Logitech’in bu satış için 117 milyon dolar ödeyeceği belirtildi.

Logitech, Blue Microphonesu satın alıyor

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Logitech, Blue Microphones’u satın alacağını açıkladı. Logitech zaten ses alanında, hoparlörler ve oyun kulaklıklarıyla iyi işler çıkarttığından bu da mantıklı bir satın alma olacak.

Blue Microphones’un satın alınması, bu kategoriye önemli bir boyut kazandıracak ve şirketin hızla genişleyen bir alana girmesine yardımcı olacak. Blue Microphones’un ürün portföyünde Snowball ve Yeti mikrofonlar bulunuyor.

Şirket, müzik yapımcıları için de yüksek kalitede ürünler sunuyor. Son yıllarda ise Blue, oyun alanında da çalışmaya başladıç

Logitech CEO'su Bracken Darrell, "Logitech'in Blue Microphones'u satın alması büyümekte olan bir pazara girişimizi hızlandıracak ve insanların tutkularını hayata geçirmemize yardımcı olacak başka bir yol sunacak. Blue ile bir araya gelmek, mevcut oyunlarımız, PC web sitemiz ve ses kategorilerimizle ilgili büyük bir fırsat." dedi.

Haberin Devamı

Logitech’in bu satış için 117 milyon dolar ödeyeceği belirtildi.