Teknoloji Logitech, kablosuz oyuncu faresi Logitech G305'i Türkiye'de satışa sunuyor

Logitech, kablosuz oyuncu faresi Logitech G305'i Türkiye'de satışa sunuyor

01.06.2018 - 15:31 | Son Güncellenme:

Logitech, Lightspeed teknolojisi ve HERO sensöre sahip yeni G305 LIGHTSPEED kablosuz oyun mouse’u Türkiye'de satışa sunuyor. Logitech G305, 9 aya varan pil ömrü ve 1 ms gecikme süresi ile dikkat çekiyor.

Logitech, kablosuz oyuncu faresi Logitech G305i Türkiyede satışa sunuyor

Logitech, yeni kablosuz oyuncu faresi G305’in Türkiye’de satışa sunulacağını duyurdu. Kablolu farelerden daha hızlı bir oyun deneyimi sunmak için Logitech G’nin özel LIGHTSPEED teknolojisini kullanan Logitech G305, HERO sensörü sayesinde önceki nesil farelerden 10 kat daha fazla güç verimliliği sunuyor.

Haberin Devamı

HERO sensörü, kullanıcılarına en yüksek oyun performansını vaat ediyor. Hızlandırma ya da yumuşatma olmadan, olağanüstü duyarlılık ve doğruluk sunan, yüksek güç verimliliğine sahip sensör, 12000 DPI'a kadar duyarlılık ve 400 IPS hassasiyet değeriyle öne çıkıyor. Üründe bulunan ultra hızlı LIGHTSPEED kablosuz teknolojisi ise 1ms'lik gecikme oranıyla uçtan uca optimize kablosuz bağlantı, yüksek rekabet için hızlı tepki süresi, güvenilirlik ve kablolu mouselardan daha hızlı bir performans sunuyor.

Yüksek güç verimliliğine sahip HERO sensörünün uzun pil ömrü sayesinde, performans modunda 250 saate kadar oyun oynanabiliyor. Ayrıca, Logitech Gaming Software’daki dayanıklılık modu ile gecikme hızı 8ms'ye düşürülerek, pil ömrü dokuz aya çıkarılabiliyor. Hafif mekanik tasarımı, ultra verimli pil kullanımı ve yüksek manevra kabiliyeti için sadece 99 gramlık ağırlığı sayesinde dayanıklılık ve basitlik sunan Logitech G305, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle oyuncularla buluşuyor.

Haberin Devamı

Logitech G305'in yurt dışı fiyatı 60 dolar. Türkiye’de önümüzdeki hafta satışa sunulacak G305'in Türkiye fiyatı henüz belli değil.