Teknoloji Haberleri Logitech'in en cicisi

Logitech'in en cicisi

26.03.2008 - 00:00 | Son Güncellenme:

Hareket Özgürlügü: Logitech PC üzerinden internet görüsmeleri için tasarlanan Ilk Kablosuz Stereo Kulakligi Logitech ClearChat PC Wireless’i piyasaya sunuyor!

Logitechin en cicisi

Logitech, CeBIT fuarinda PC üzerinden Internet görüsmeleri için tasarlanan ilk kablosuz stereo kulakligi Logitech® ClearChat PC Wireless™’i piyasaya sundu. ClearChat PC Wireless kulaklik yüksek performansli stereo ses özelligini 2.4 GHz kablosuz teknolojiyle bir araya getirerek insanlarin VoIP görüsmeleri yaparken özgürce hareket etmesini sagliyor.

Clear Chat ile kablosuz konfor...

Logitech ClearChat PC Wireless insanlarin internet görüsmeleri yaparken bilgisayarlarini 10 metre öteden kullanmasina imkan veriyor. USB vericisine sahip kulaklik herhangi bir yazilim ya da eslemeye gerek duymadan kolayca PC ya da Mac bilgisayara baglaniyor. ClearChat PC Wireless kulaklik ,ayrica Internet görüsmelerinin kesintiye ugramamasi için 2.4 GHz kablosuz teknoloji sunuyor. Kulaklik, böylece havaalani, ofis ya da otel gibi en yogun kablosuz ortamlarda bile görüsmeler sirasinda olusabilecek rahatsizligi en aza indiriyor.

ClearChat PC Wireless, lazer ayarli ses sürücüleri yoluyla zengin ve yüksek kaliteli stereo ses sunuyor. Kulaklik, net bir ses sunmak için gürültü engelleyici bir mikrofon özelligine de sahip. Esnek yapisi sayesinde bu mikrofonu agzinizdan istediginiz uzakliga çekebiliyorsunuz.  Ses ve mikrofon kapatma kontrolleri kulakligin sag kisminda yer aliyor. Mikrofon dik konuma getirilince otomatik olarak kapaniyor. Mikfon kapandiginda açik kirmizi bir isik yaniyor.

Kullanici konforu göz önüne alinarak tasarlanan ClearChat PC Wireless kulaklik, dolgulu kafa bandi ve kulakliklariyla da kullanimda rahatlik sunuyor. Kulaklik popüler Internet konusma uygulamalari olan Skype®, Windows Live™, Yahoo!®, Google Talk® ve AIM® ile de uyumlu.

Internet görüsmelerinin yaninda yüksek performansli ses ve konforlu bir tasarim sunan ClearChat PC Wireless kulaklik, PC üzerinden müzik dinlemek, film izlemek ve oyun oynamak için de oldukça ideal.

Fiyat ve Piyasaya Sunulma
Türkiye pazarina Nisan’da sunulacaktir.