Teknoloji Mafia 3 ücretsiz olarak denebilecek

Mafia 3 ücretsiz olarak denebilecek

28.03.2017 - 14:59 | Son Güncellenme:

2K ve Hangar 13’ün yapmış olduğu duyuruya göre Mafia III’ün ücretsiz oynanabilecek demosu Steam üzerinden PC, PS4 ve Xbox One için yayınlandı.

Mafia 3 ücretsiz olarak denebilecek

1968 yılında New Bordeaux’un açık dünyasında geçen oyunları Mafia 3'ün ücretsiz oynanabilecek demosu PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyuruldu. Oyuncular bu sayede Mafia 3'ün ilk bölümünü oynayabilecek ve Lincoln Clay’in 1960’ların New Orleans’ından esinlenilerek yaratılmış New Bordeaux’taki İtalyan mafyasından intikam alma hikayesi için zemini hazırlayan banka soygununu görebilecek. Oyunu beğenip ilerlemek isteyenler oyunu satın alarak kaldıkları yerden devam edebilecek.

Haberin Devamı

Aynı zamanda Mafia 3’ün ilk paralı DLC’si olan Faster, Baby! de yayınlandı. Faster, Baby! Lincoln Clay’in intikam hikayesiyle birlikte gelişen yeni olayları konu alıyor. Bayou’nun batısındaki Sinclair Parish kasabasıyla genişleyen New Bordeaux’da Lincoln bir diğer yeni karakter olan Roxy Laveau ile birlikte yolsuzluğa bulaşmış Şerif “Slim” Beaumont’u indirmeye çalışıyor. Sinclair Parish’in kontrolü için savaşan Lincoln’ın repertuarına yeni sürüş ve dövüş mekanikleri de ekleniyor ve yeni silahlar ve taşıtlar kullanabiliyor.