Teknoloji Microsoft Teams Nedir? Microsoft Teams Uygulaması Nasıl Kullanılır?

Microsoft Teams Nedir? Microsoft Teams Uygulaması Nasıl Kullanılır?

21.03.2021 - 06:06 | Son Güncellenme:

Modern dünyada görüntülü telekonferans yöntemleri önemini giderek arttırmaktadır. Çeşitli firmaların sunmuş olduğu farklı telekonferans platformları bulunmaktadır. Microsoft Teams de bu platformlar arasında yerini almaktadır. Microsoft Teams nedir? Microsoft Teams nasıl kullanılır? Sizler için Microsoft Teams‘i derledik.

Microsoft Teams Nedir Microsoft Teams Uygulaması Nasıl Kullanılır


Microsoft Teams, video konferans programları arasında en çok tercih edilen platformlar arasında bulunmaktadır. Microsoft şirketinin başarısı, bu durumda büyük rol oynamaktadır. Bilgisayarların büyük bir bölümü Microsoft işletim sistemini kullanmaktadır. Bundan dolayı Microsoft'un geliştirmiş olduğu Microsoft Teams uygulaması bu cihazlarla oldukça optimize şekilde çalışabilmekte ve yüksek oranda tercih edilmektedir.

Microsoft Teams Nedir?

Microsoft Teams, videokonferans ve videotelefon İşlemlerinizi kaliteli bir şekilde gerçekleştirebileceğiniz bir platformdur. Notlar, toplantılar, işyeri sohbetleri ve çeşitli işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilme imkanı sunmaktadır. Uzaktan eğitim ve uzaktan çalışma konularında sıklıkla tercih edilen bir platformdur. 2016 Kasım ayında resmen duyurulmuştur. Kısa süre içerisinde, en çok bilinen videokonferans platformlarından biri haline gelmiştir.

Microsoft Teams Uygulaması Nasıl Kullanılır?

Microsoft Teams uygulamasını kullanmak için öncelikle Microsoft hesabı açmanız gerekir. Microsoft hesabı açmanızın ardından, Microsoft Team İçin hazırlanmış olan siteye girmeniz gerekir. Buradan, Microsoft Teams için gerekli olan uygulamayı bilgisayarınıza yükleyerek rahatlıkla kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu platform aracılığıyla dilediğiniz kişileri konuşmaya davet edebilir ve görüntülü konuşmalarınızı rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.