Teknoloji Microsoft Xbox One Iron Man’e El Attı

Microsoft Xbox One Iron Man’e El Attı

29.04.2016 - 14:41 | Son Güncellenme:

Microsoft haziran ayında düzenlenecek E3 fuarında Xbox One’ın güncellenmiş versiyonunu duyurabilir. Ancak şirket önce Iron Man ile hesaplaşmayı planlıyor.

Microsoft Xbox One Iron Man’e El Attı

Microsoft güncelleme konusunda bilgi vermedi ama hala daha var olan Xbox One konsoluna özel sürüm tasarlıyor. Daha önce Halo ve Call of Duty temalı Xbox One oyun konsolları görmüştük. Bunlar son derece hoş tasarımlardı ancak bugüne kadar böylesini görmedik.

Haberin Devamı

Microsoft’un son Xbox One tasarımı görünüş olarak Iron Man’e benziyor. Tıpkı daha önceki özel tasarımlar gibi bu konsol da beyaz ancak üst kısmı oldukça özelleştirilmiş. Microsoft’un yaptığı açıklamaya göre konsolun tasarımında Iron Man yani Tony Stark yer almış. Konsolun üzerinde bir de ışıkları ile göz kamaştıran bir ark reaktörü yer alıyor. Konsol ile beraber kontrolcüler de özelleştirilmiş ve üzerlerinde özel bir güç tuşu bulunuyor. Ark reaktörlerinin küçük birer versiyonları da yine kontrolcü üzerinde yer alıyor.

Ne yazık ki bu güzel konsolu kullanıcılar hiçbir zaman alamayacak olabilir. Şirketin Fransa ofisi Microsoft France konsol örneğinden üç taneyi Facebook, Twitter ve Instagram’a gönderiyor. Microsoft’tan henüz konsolların satışa çıkıp çıkmayacağına dair henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak bir çok kişi görür görmez konsola hayran kalıyor. Konsol yakında sinema da gösterime girecek olan Captain America: Civil War filmi için üretildi. Iron Man’i seçmesi ile şirketin Iron Man’in takımını desteklediğinin göstergesi olarak ifade edilebilir.