Teknoloji Microsoft xCloud beta sürümü iPhone ve iPad için geliyor

Microsoft xCloud beta sürümü iPhone ve iPad için geliyor

19.04.2021 - 17:54 | Son Güncellenme:

Microsoft'un uzun bir süredir konuşulan ancak ne zaman yayımlanacağı bilinmeyen xCloud genel beta sürümü yarın hem iPhone hem de iPad için resmen başlıyor.

Microsoft xCloud beta sürümü iPhone ve iPad için geliyor

Hatırlanacağı üzere Apple, App Store politikalarını güncellemiş ve pek çok uygulamanın iptal edilmesini sağladıktan sonra Microsoft’tan yeni bir hamle geldi. Xbox resmi olarak iOS için web tabanlı xCloud genel beta sürümünü kullanıcıların karşısına ‘genel beta sürümü’ ile çıkartmaya başlıyor. Sürüm geçen yılın ardından nihayet iPhone ve iPad için geliyor.

Haberin Devamı

Resmi betada 100'den fazla oyuna erişim sunulacak

İlk Xbox Game Pass Ultimate aboneleri, 20 Nisan'da internet sitesi üzerinden iPhone, iPad ve PC'de oyunları oynamaya başlayabilecek. Xbox söz konusu haberi bugün bir blog yazısıyla müjdelemiş oldu. Söylendiği kadarıyla bu duyuru şu anlık iOS ve PC için xCloud kullanıcıların davet edildiği bir beta sürümü. Kullanıcılara tam sürümü açmadan önce ‘önizleme’ yapılmasını da sağlıyor.

Microsoft xCloud beta sürümü iPhone ve iPad için geliyor

iOS kullanıcıları için erken önizleme yalnızca Halo: The Master Chief Collection oyunu ile başlıyor olsa da resmi genel beta 100'den fazla Xbox Game Pass oyununa erişim sağlayacak.

Microsoft, Xbox Game Pass Ultimate üyelerini beta sürümüne davet etmeye devam edeceğini ve iOS ve PC'de xCloud'u "önümüzdeki aylarda" tüm abonelere açacağını söylüyor.