Teknoloji Milliyet ve Blippar'dan dev işbirliği!

Milliyet ve Blippar'dan dev işbirliği!

25.09.2013 - 16:15 | Son Güncellenme:

Milliyet- Blippar işbirliği ile haberde ve reklamda interaktif olun!

Milliyet ve Blippardan dev işbirliği

Dünyanın en iyi görüntü tanıma teknolojisi Blippar, arttırılmış gerçeklik (Augmented Reality) uygulamasına, yazılı basında Türkiye’de ilk defa ve sadece Milliyet Gazetesi ile birlikte başlıyor.

Haberin Devamı

Mobil görüntü-tanıma ve arttırılmış gerçeklik teknolojisinde küresel pazarda lider bir platform olan Blippar, sanal dünya ile gerçek dünyanın birbirine en çok yaklaştığı uygulamadır.

Milliyet Gazetesi ile yepyeni bir haber deneyimine hazır mısınız?
Blippar uygulaması ile Milliyet Gazetesi haberleri artık daha renkli ve daha interaktif. Akıllı telefonunuza ya da tabletinize yükleyeceğiniz Blippar uygulaması ile haberlerle ilgili fotoğraf galerilerine, anketlere, video içeriklerine ve markaların Milliyet'e özel kampanyalarına ulaşabileceksiniz.

Blippar ile en üst düzeyde müşteri-marka deneyimi!

Blippar, her türlü 3D çalışma, Web-linkler, video, video galerisi, fotoğraf ve fotoğraf galerisi, sosyal medya bağlantıları, özel sosyal medya kampanyaları, oyun içerikleri ve oyunlaştırma, mobil alışveriş, mobil ticaret, ürün kataloğu, her türlü ses efekti, her türlü piyango ve çekiliş kampanyaları, mini anket ve yarışmaları, gazete baskısını anında görüntüye çevirebilme özelliğine sahip, geniş kapsamlı interaktif bir uygulamadır.

Haberin Devamı

Blippar ile markalar birden fazla kampanyayı aynı uygulamanın içerisine yükleyebilir, daha fazla görsel derinlik ile katılımı arttırabilir ve ürün görseli üzerinden direkt satın alma kolaylığı sağlayabilir. Ayrıca anket uygulamaları ile interaktif iletişim kurabilirler.

Akıllı telefon ve tabletlere ücretsiz olarak indirilebilen Blippar uygulaması ile istediğiniz haber veya reklam görseline en fazla 15 cm yaklaşarak haber veya markanın sunduğu interaktif dünyayı keşfedebilirsiniz.

İnteraktif habere nasıl ulaşacaksınız?

Milliyet ve Blippardan dev işbirliği

1. adım : AppleStore, Google Play veya http://blippar.com/ adresinden akıllı telefon veya tabletinize Blippar uygulamasını indirin.

2. adım : Milliyet Gazetesi'ni okurken "İnteraktif Haber" sembolü içeren bir haber gördüğünüzde, akıllı telefonunuzdaki ya da tabletinizdeki Blippar uygulamasını açın ve ilanın üzerine tutup ekranınızda görüntüleyin. Biz buna "Blipleme" diyoruz.

3. adım : Siz haberi "bliplediğinizde"; telefonunuzdaki Blippar uygulaması, haberdeki interaktif içeriği hemen algılıyor ve haberle ilgili video, ses vb. içerik görüntülenmeye başlıyor.

Haberin Devamı

Milliyet ve Blippardan dev işbirliği

Blippar uygulamasını indirmek için

Öneri ve şikayetlerinizi adresine gönderebilirsiniz.