Oyun Dunyasi Mobilde Platform Keyfi

Mobilde Platform Keyfi

08.07.2015 - 12:39 | Son Güncellenme:

Cep telefonları ve tabletler, günümüzün vazgeçilmez teknolojilerinden sadece ikisi. Bu teknolojilerdeki en büyük eğlencelerimizden biri de mobil oyunlar ve bunların arasına Rayman Adventures da katılıyor. Ubisoft Montpellier’ın sevilen projelerinden biri olan oyunumuz, PC, PS3, PS4, PS Vita, Xbox 360, Xbox One ve hatta Wii U platformlarının bile sevilen platform oyunlarından biri.

Mobilde Platform Keyfi

Cep telefonları ve tabletler, günümüzün vazgeçilmez teknolojilerinden sadece ikisi. Bu teknolojilerdeki en büyük eğlencelerimizden biri de mobil oyunlar ve bunların arasına Rayman Adventures da katılıyor.

Ubisoft Montpellier’ın sevilen projelerinden biri olan oyunumuz, PC, PS3, PS4, PS Vita, Xbox 360, Xbox One ve hatta Wii U platformlarının bile sevilen platform oyunlarından biri. Geçtiğimiz yıl, yeni nesil konsollara çıkış yaptıktan sonra gözler, mobil tarafa yöneldi ve yapımcı firma çok geçmeden güzel haberi, kullanıcılarına ulaştırdı.

Oyun, bu yılın sonbahar aylarında bizlerle olacak. Ancak tam çıkış tarihi belli değil. Firma, oyunu mobil platformlarda HD kalitede çalıştırmak niyetinde.