Teknoloji Moda tutkunları bu telefona bayılacak!

Moda tutkunları bu telefona bayılacak!

06.05.2010 - 11:18 | Son Güncellenme:

Samsung Diva, ilk olarak ve bir ay boyunca sadece Harvey Nichols’ta...

Moda tutkunları bu telefona bayılacak

Samsung Diva ve Diva folder, 5 – 31 Mayıs tarihleri arasında, ilk olarak ve sadece dünya modasına yön veren markaları ve en yeni koleksiyonlarını moda tutkunlarıyla buluşturan Harvey Nichols İstanbul’da satışa sunuluyor.

Haberin Devamı

Samsung Electronics, çarpıcı tasarımı ve donanımıyla tüm kadınları kendine hayran bırakacak Samsung Diva 2010 Koleksiyonu’nun ilk iki modeli olan Diva (S7070) ve Diva folder (S5150)’yi 5 Mayıs 2010 tarihinde, Harvey Nichols işbirliği ile düzenlenen kokteylde cemiyet hayatının ünlü isimlerinin beğenisine sunuyor.

Moda ve trendlerle yakından ilgilenen kadınlara yönelik tasarlanan Samsung Diva Koleksiyonu Özel Premium Paketi, 31 Mayıs 2010’a kadar yalnızca Harvey Nichols İstanbul’da satışa sunuluyor. Özel Premium Paket dahilinde deri kılıf ve özel aksesuarı ile kullanıcılarla buluşan Samsung Diva 2010 Koleksiyonu, kabartmalı kapitone arka kapak tasarımının yanı sıra, sadece kadın kullanıcılar için geliştirilmiş özellikler barındırıyor.

Haberin Devamı

Bu özellikler arasında “Lomo Efekti” ve çekilen portre fotoğrafların kusursuz görünmesi için son rötuş özelliği taşıyan “Güzellik Efekti” de bulunuyor. Diva Koleksiyonu ayrıca cep telefonuna feminen bir çekicilik kazandırmak için özel olarak tasarlanmış yazı tiplerinin yanı sıra, “Dilek Listesi”, “Etiket Modu” gibi kadınlara kolaylık sağlayan özellikler ve özel güvenlik fonksiyonlarını da içeriyor.
Mayıs ayının sonuna kadar Harvey Nichols müşterileri Beyond Fashion katında, Samsung Diva için özel olarak tasarlanan vitrinin yanı sıra, mağaza içindeki ve kasa yanlarındaki kiosklardan Samsung Diva Koleksiyonu’nu daha yakından tanıma imkânı bulacaklar.
2010 yılı ile başlayarak Samsung, kadın kullanıcıların bir cep telefonundan bekledikleri özellikleri karşılamak için her yıl Diva Koleksiyonu’nun yeni modellerini pazara sunmayı planlıyor.

Samsung (S7070) – Işıldayan Divalar için Zarif Tasarım
Samsung Diva ince zevkleri ile etkileyen, sofistike kadınlar için tasarlandı. Stilini hayatın her anına yansıtmayı seven zevk sahibi kadınlar, Samsung Diva’nın inciyi andıran, kabartmalı kapitone arka kapaklarını ve ön yüzdeki ergonomik tasarımlı elmas şeklindeki kristal tuşu çok beğenecekler.

Diva’nın “Güzellik Efekti” ve “Lomo Efekti” özelliklerine sahip 3.2 megapiksel kamerası ile kullanıcılar kusursuz fotoğraflar çekebiliyor.
Diva ile sosyal yaşam ve iş ile ilgili iletişim çok daha kolay. Sosyal Paylaşım Ağları menüsü sayesinde kullanıcı, Facebook, MySpace gibi sosyal paylaşım ağlarındaki arkadaşları herhangi bir güncelleme yaptığında anında bilgilendiriliyor. Çoklu-Anlık Mesajlar kullanıcının tüm hesaplarını kullanımı kolay tek bir uygulamada birleştiriyor; böylece kullanıcı sürekli olarak hayata bağlanabiliyor.
Özellikle kadınlara yönelik olarak tasarlanmış olan diğer özellikler arasında, “SOS Mesajı” ve “Sahte Arama” gibi güvenlik özellikleri yer alıyor.

Haberin Devamı

Samsung (S5150) – Stil Sahibi Divalar İçin Tasarlandı
Samsung Diva folder nerede olursa olsun, ilgi odağı olan kadınlar için tasarlandı. Samsung Diva folder 3 boyutlu kapitone desenli, parlak lame arka kapağı ile göz kamaştırıyor. Samsung Diva folder , dış kapağındaki LED bilgi ekranı sayesinde mesaj ya da arama geldiğinde parıltılı bir ışık saçarak kullanıcıya haber veriyor.

Diva modelinde olduğu gibi Diva folder modelinde de “Güzellik Efekti”, “Lomo Efekti” gibi birçok görüntü düzenleme özellikleri yer alıyor. Ayrıca bu modelde de “SOS Mesajı” ve “Sahte Arama” gibi güvenlik özellikleri de bulunuyor.