Oyun Dunyasi Mortal Kombat’tan Yeni Sürprizler!

Mortal Kombat’tan Yeni Sürprizler!

05.09.2015 - 13:52 | Son Güncellenme:

Göze parmak attığımız, boyun kırdığımız, bağırsak deştiğimiz dövüş oyunumuz Mortal Kombat X, 2016 yılına ilginç sürprizler hazırlıyor. PlayStation 4, Xbox One, iOS, Android (Mayıs) ve PC platformlarında bu yıl Nisan ayında piyasaya çıkan dövüş oyunumuz, sadece hikaye değil çoklu oyuncu modunda da dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Mortal Kombat’tan Yeni Sürprizler

Göze parmak attığımız, boyun kırdığımız, bağırsak deştiğimiz dövüş oyunumuz Mortal Kombat X, 2016 yılına ilginç sürprizler hazırlıyor.

PlayStation 4, Xbox One, iOS, Android (Mayıs) ve PC platformlarında bu yıl Nisan ayında piyasaya çıkan dövüş oyunumuz, sadece hikaye değil çoklu oyuncu modunda da dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Karakterleri tek tek satın alma konusu, birçoğumuzun canını sıksa da MK sever olunca, birçoğumuz için akan sular duruyor.

Warner Bros. Interactive Entertainment, yakın zamanda NetherRealm Studios‘un yeni bir DLC için çalışmalara başladığını açıkladı. Duyurulacak son içerik, yeni karakterler, kostümler ve düşmanımızı yok edeceğimiz yeni bir mekanın tadını çıkartmamızı sağlayacak. Bunların tamamı ise 2016 yılında ortaya çıkacak.