Teknoloji Motorola E5, kısa süre sonra parmak izi tarayıcısıyla gelebilir

Motorola E5, kısa süre sonra parmak izi tarayıcısıyla gelebilir

18.01.2018 - 09:34 | Son Güncellenme:

Ucuz ancak güvenilir akıllı telefonu arayışına girildiği zaman piyasada çok fazla seçenek bulunmuyor. Bu özellikleri taşıyan bir cihaz denilince akla gelen ilk isimlerden biri Motorola’nın Moto E serisi.

Motorola E5, kısa süre sonra parmak izi tarayıcısıyla gelebilir

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Moto E5’in görüntüsü sızdırıldıktan sonra, Moto E serisine yeni özelliklerin eklendiğini gördük. Bu özelliklerden ilki cihazın arkasına yerleştirilmiş parmak izi tarayıcısı. Tarayıcıyla ilgili ilgi çeken özelliklerden biri de Motorola logosunun parmak izi tarayıcısının içerisine işlenmiş olması.

Sızdırılmış görüntüde Moto E5’in altın rengi modeli gözüküyor ve cihazın yuvarlak bir kamera modülüyle yeni bir tasarıma sahip olacağını ortaya koyuyor. Fakat maalesef Motorola, Moto E5’in oldukça geniş üst ve alt çerçevelerini küçültmekle ilgili hiçbir şey yapmamış.

Motorola E5, kısa süre sonra parmak izi tarayıcısıyla gelebilir

Ne yazık ki, kesin bir bilgi olmamasına rağmen teknik özellikler açısından Moto E5 pek iyi değil gibi duruyor. Cihazda microUSB şarj cihazı kullanılacağı konuşuluyor ve bu oldukça hayal kırıklığı yaratan bir gelişme. Ancak 150 dolar civarı bir fiyata sahip olan bir cihaz için normal bir durum.

Haberin Devamı

Cihazın 3 Nisan’da piyasaya sunulacağı iddia ediliyor.