Teknoloji MSI'ın yeni RGB aydınlatmalı oyun monitörleri sizi bazı konularda uyaracak

MSI'ın yeni RGB aydınlatmalı oyun monitörleri sizi bazı konularda uyaracak

08.01.2018 - 13:58 | Son Güncellenme:

MSI, ilk kez Steelseries'in GameSense aydınlatma sistemi ile çalışan iki yeni oyun monitörü duyurdu. Bu ne anlama geliyor? Alt kenarda ve arkada bir sürü renkli LED sizleri bekliyor. İşte MSI Optix serisinin yeni üyeleri olan MPG27C ve MPG27CQ oyuncu monitörlerin diğer özellikleri.

MSIın yeni RGB aydınlatmalı oyun monitörleri sizi bazı konularda uyaracak

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

MSI, CES 2018'de özelleştirilebilir ışıkları ile ön plana çıkan iki yeni oyuncu monitörünü duyurdu. SteelSeries’in GameSense teknolojisini kullanan ve MSI Optix serisinin yeni üyeleri, MPG27C ve MPG27CQ.

MSI Optix MPG27C ve MPG27CQ, her monitörün ön çerçevesindeki beş RGB panelini tamamen özelleştirmenizi sağlayan ve SteelSeries'in GameSense teknolojisini kullanan ilk oyun ekranları.

MSIın yeni RGB aydınlatmalı oyun monitörleri sizi bazı konularda uyaracak

MSI'a göre, bu bölgeler, oyun zamanlayıcılarına, cooldown'lara reaksiyon vermek veya Discord sohbet bildirimlerinizi uyarmak gibi işlemleri yapmak için SteelSeries Engine yazılımını kullanarak programlanabilir. Karanlıkta oyun oynarken biraz ekstra parıltı istiyorsanız, ekranın arka panelinde özelleştirilebilir RGB ışıklar da var.

Haberin Devamı

Bu fütüristik monitörlerin her ikisinde de 1800R eğrilik ve 178 derecelik görüş açıları yanı sıra, gecikmesiz bir oyun için 144Hz yenileme hızı ve 1 ms tepki süresi bulunuyor. MPG27CQ 2560 x 1440 çözünürlükte, MPG27CQ ise 1080p ekrana sahip.

MSIın yeni RGB aydınlatmalı oyun monitörleri sizi bazı konularda uyaracak

Henüz her iki modelin de fiyatı resmi olarak açıklanmadı. Ancak RGB ışıklandırma nedeniyle fiyatın rakiplerine göre yüksek olması bekleniyor.