Teknoloji Netflix, Punisher'ın ilk resmi fragmanını paylaştı

Netflix, Punisher'ın ilk resmi fragmanını paylaştı

21.09.2017 - 10:57 | Son Güncellenme:

Netflix, yeni Marvel dizisi The Punisher için ilk uzun fragmanı yayınladı. Frank Castle'ın suçlulara karşı verdiği mücadeleyi anlatan dizi, bu yıl bitmeden izleyiciler ile buluşacak.

Netflix, Punisherın ilk resmi fragmanını paylaştı

Netflix, Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage ve Iron Fist'ten sonra Punisher'ın da dizisini çekiyor. İlk olarak Daredevil'ın ikinci sezonunda izleyicilerin karşısına çıkan Punisher (Jon Bernthal), bu yıl kendi dizisi ile ekranlara geri dönecek. The Punisher için daha önce kısa tanıtım videoları paylaşan Netflix, nihayet diziden ilk uzun fragmanı yayınladı.

Haberin Devamı

Daha önce iki kez sinemaya uyarlanan Punisher, ailesi öldürüldükten sonra adaleti kendi eline alıp New York'u suçlulardan temizlemeye çalışan Frank Castle'ın hikayesini anlatıyor. Daredevil'ın ikinci sezonunda ailesini öldüren kişilerin peşine düşen Castle, bu kez sadece intikam için değil, New York sakinlerini korumak için suçlular ile karşı karşıya gelecek.

Senaryosunu Steve Lightfoot'un kaleme aldığı The Punisher'da Frank Castle'ı Jon Bernthal canlandıracak. Dizide Bernthal'a Ben Barnes, Ebon Moss-Bachrach, Amber Rose Revah, Jaime Ray Newman, Paul Schulze, Michael Nathanson ve Deborah Ann Woll eşlik edecek.

Dizinin bu yıl bitmeden izleyiciler ile buluşacağı söyleniyor.