Teknoloji Nintendo Switch üzerindeki Fortnite, 2 milyon kez indirildi

Nintendo Switch üzerindeki Fortnite, 2 milyon kez indirildi

14.06.2018 - 10:01 | Son Güncellenme:

Nintendo, E3 2018'de Fortnite'ın Switch oyun konsoluna geleceğini duyurmuştu. Nintendo'ya göre kısa süre önce Switch platformuna çıkışını yapan Fortnite, 2 milyondan fazla indirildi.

Nintendo Switch üzerindeki Fortnite, 2 milyon kez indirildi

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Nintendo Switch için Fortnite, 24 saatten daha az bir zaman içinde 2 milyondan daha fazla indirildi. Nintendo Amerika Başkanı Reggie Fils-Aime, rakamların Switch için önemli olduğunu belirtti. Fils-Aime, "Bence bu, franchise gücüne, oyuncularımızın ilgisine ve her an her yerde oynayabilme avantajına hitap ediyor." dedi.

Oyunun Switch üzerindeki sürümü, Sony ve Nintendo konsollarınında birbirleriyle nasıl etkileşime girdiği konusunda büyük tartışmalara neden oldu. Sony, PS4 oyuncularının hesaplarını rakip platformlarda kullanmasına izin vermiyor. Birçok oyuncu, PlayStation 4'te oynadıklarına Nintendo Switch'de erişemeyince öfkelendi.

Sesli sohbet özelliği geliyor

Fortnite, Nintendo Switchv için sohbet özelliğini aktif etti. Fortnite'ta kullanıcılar ikinci bir uygulamaya gerek duymadan sesli sohbet özelliğine de sahip olacak. Sesli sohbete katılmak için mikrofon desteği sunan bir kulaklığa sahip olmanız yeterli.

Haberin Devamı

Epic Games, Fortnite'ın geçen yılın temmuz ayındaki çıkışından bu yana 125 milyon kayıtlı oyuncuya ulaştığını açıkladı.