Teknoloji Not Defteri 7. Bölüm 2. Fragman İzle (Not Defteri Yeni Bölüm İzle)

Not Defteri 7. Bölüm 2. Fragman İzle (Not Defteri Yeni Bölüm İzle)

05.05.2014 - 10:08 | Son Güncellenme:

Not Defteri 7. Bölüm fragmanı izle. Fox Tv'nin yeni gençlik dizisi Not Defteri hız kesmeden devam ediyor. Not Defteri yeni bölümde yaşanacak gelişmeler merak konusu. İlgiyle takip edilen Not Defteri 7. Bölüm detayları haberimizde. Not Defteri 7. Bölüm fragmanı ve geçmiş bölümler milliyet.com.tr'de (Not Defteri izle)

Not Defteri 7. Bölüm 2. Fragman İzle (Not Defteri Yeni Bölüm İzle)

Not Defteri 7. Bölüm fragmanı izle. Fox Tv'nin yeni gençlik dizisi Not Defteri hız kesmeden devam ediyor. Not Defteri yeni bölümde yaşanacak gelişmeler merak konusu. İlgiyle takip edilen Not Defteri 7. Bölüm detayları haberimizde. Not Defteri 7. Bölüm fragmanı ve geçmiş bölümler milliyet.com.tr'de (Not Defteri izle)

Haberin Devamı

Not Defteri 7. Bölüm Özeti

Selin ve Egemen yeniden barışmış, bu durum Ufuk’u çileden çıkarmıştır. Umutlarını yitirmiş bir halde sitenin havuzuna gider. Tam da bu esnada Ceyda’yla aralarında bir yakınlaşma yaşanacak ve Asım, sitenin güvenlik kameralarından ikilinin bu yakınlaşmasına şahit olacaktır. Ufuk’a çok sinirlenen Asım, aynı gece onu evden kovar.

Arkadaşlarına evden kovulduğunu açıklayamayan Ufuk, parkta tek başına beklerken amcası Nusret’le karşılaşır. Nusret, yeğeninin kalacak bir yeri olmadığını öğrenince kendisiyle birlikte gelmesi konusunda onu ikna eder. Ufuk, gönülsüz bir şekilde amcasıyla birlikte gider. Egemen eve dönüp, Ufuk’u karşısında görünce ikili arasında sürtüşme yaşanacaktır.

Haberin Devamı

NOT DEFTERİ 7. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE

Egemen ve Ufuk cephesinde bunlar olurken, Mahir kızının kaza geçirdiğini öğrenmiş ve hastaneye koşmuştur. Sanem, kızına çarpan Can, Uğur ve Süleyman’dan şikayetçi olduğunu söyleyip polise gitmek ister. Fakat, kızına çarpmış olsalar dahi onları Sanem’in elinden kurtaracak kişi yine Mahir olacaktır.

Ufuk’un Nusret’te kaldığını öğrenen Asım, oğlunu almak için Nusret ve Egemen’le karşı karşıya gelir. Nusret, yeğenini korumak isterken, hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşacaktır. Suna’nın babasının hastalığı ilerlemiş, maddi anlamda sıkıntılı günler geçiren Suna köşeye sıkışmıştır.

NOT DEFTERİ 7. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Not Defteri 6. Bölümde neler oldu?

NOT DEFTERİ 6. BÖLÜM TIKLA İZLE

Koray ve Ufuk aynı anda farklı sebeplerle ailevi problemler yaşamaktadırlar. Mahir, Koray'ın hayatını olumlu yönde etkilerken Asım'ın yöntemleri Ufuk'un hayatını giderek çıkmaza sokar. Ufuk ve Koray'ın yanı sıra Egemen ve Selin, Uğur ve Can gibi diğer öğrenciler de birbirine sırt çevirmiş, küçük sebeplerle arkadaşlıklarını bitirme noktasına gelmişlerdir.

Bu durumu gözlemleyen Mahir, anlayış, dostluk ve hoşgörü üzerinden öğrencilerinin hayatlarına etki edip arkadaşlıklarını ve ilişkilerini gözden geçirmelerini sağlar. Mahir'in işleyeceği bu ders, Selin'i Egemen'le barışmak konusunda harekete geçirir.

Haberin Devamı

Öğrencileri üzerinde istediği etkiyi yaratan Mahir, bir yandan da yıllardır kızı için tuttuğu not defteri aracılığıyla Zeynep'le iletişim kurmayı başarmıştır. Fakat baba kız arasındaki bu temas, hiç beklenmedik şekilde sonuçlanacaktır.

NOT DEFTERİ HAKKINDA
Mahir Soysal, ilk ders günü için Dersaadet Lisesi’nin kapısından adımını atarken aynı zamanda içine sığınabileceği yeni bir hayat arayışındadır. Geçmişte bütün meslektaşlarının umutsuz vaka olarak gördükleri problemli öğrencilere yol gösterip onları hayata kazandıran Mahir, tam da bu uğraş esnasında kendi ailesinin hayatını karartacak trajik bir olay yaşamalarına neden olmuştur. Not Defteri FOX'ta!
Egemen
Ekin Mert Daymaz
11 F öğrencisi… Okulun en saygı duyulan öğrencisi. Bir nevi adalet bekçisi. Ufuk’un başında olduğu çetenin karşısındaki en büyük rakip. Aynı sınıfta okuduğu, Selin’le beraberler ve birbirlerine körkütük aşıklar.
Ufuk
Tarık Ündüz
11 F öğrencisi… Egemen’in okuldaki en büyük rakibi… Bu rekabetin altında Selin’e beslediği karşılıksız duygularının etkisi var. Şımarık ve kibirli…
Selin Soral
Beste Kökdemir
11 F öğrencisi… Egemen’in kız arkadaşı. Okulun en zengin kızlarından biri… Egemen ve Ufuk çekişmesinin temelinde Selin var… Zengin bir ailenin kızı olmasına rağmen paraya değer vermeyen, sevecen, sıcak, iyi niyetli bir kız.
Ceyda
Seda Telciler
11 F öğrencisi… Zengin ve eğitimli bir ailenin kızı… Güzel ve alımlı… Selin’in çocukluktan beri en yakın arkadaşı. Aynı zamanda aile dostlarının oğlu olan Ufuk’a uzun zamandır, platonik aşk besliyor. Ufuk’un, Selin’e olan aşkını için için kıskanıyor. Selin onun kötü niyetinden ve arkasından çevirdiği oyunlardan bihaber. Görünüşte iyi niyetli, güvenilir bir dost olan Ceyda, Ufuk’u elde etmek ve Selin’i onun gözünden düşürmek için her yolu deniyor. Selin’in kendisiyle paylaştığı sırlarını, ona karşı kullanıyor. Kibirli, hırslı ve bencil biri…
Mahir Soysal
Fatih Al
Edebiyat öğretmeni. Hayatı büyük bir travma yüzünden altüst olmuş olsa da, öğrencileri için yapamayacağı şey yok. Bir zamanların efsane filmi, Ölü Ozanlar Derneği’ndeki Robin William’ın canlandırdığı John Keating’i hatırlatıyor.
Not Defteri 7. Bölüm 2. Fragman İzle (Not Defteri Yeni Bölüm İzle)