Teknoloji Nuclun 2 İle Tanışın!

Nuclun 2 İle Tanışın!

18.08.2015 - 09:39 | Son Güncellenme:

LG yeni nesil ve yeni versiyon olan Nuclun 2 oldukça iddialı şekilde geliyor! Olduça iddialı şekilde gelen Nuclun 2 ile ilgili detaylar artık iyice gün yüzüne çıkmaya başladı. Öncelikle yapılan...

Nuclun 2 İle Tanışın

LG yeni nesil ve yeni versiyon olan Nuclun 2 oldukça iddialı şekilde geliyor! Olduça iddialı şekilde gelen Nuclun 2 ile ilgili detaylar artık iyice gün yüzüne çıkmaya başladı. Öncelikle yapılan testler ile ilgili söylentiler ortada dolanmaya başlamıştı. İşte o söylentilere göre henüz resmi olarak piyasada olmayan çekirdek için ilk değerlendirme testleri oldukça olumlu yorumlar almış durumda. Yapılan testler sonucunda Exynos 7420’den çok daha fazla puan elde etmiş durumda olan ve LG tarafından geliştirilen Nuclun’un ikinci nesil versiyonu olan Nuclun 2 oldukça iddialı görünüyor. Exynos 7420 yongasetini performans olarak geride bırakacak olan Nuclun 2 yongaseti, sızdırılan görsellerde Geekbench tek çekirdek performansında 1796, çoklu çekirdek performansında ise 5392 skor aldığı görülüyor.

Haberin Devamı

Exynos 7420 yongaseti ise bu testten 1486 ve 4970 olarak skor almış durumda. Bütün bunların dışında LG'nin yeni versiyon Nuclun 2'si ile ilgili olarak ortalıkta dolaşan söylentilere göre ürün hakkında bir takım özellikler de ortaya çıkmış durumda. Bahsi geçen özelliklere şöyle bir baktığımız zaman, LG'nin mevcut ARM mimarisinin en güçlü çekirdeği 2.1GHz ve 1.5 GHz saat hızlarında çalışan 4’er çekirdekli Cortex-A72 kullanacak olduğu ve 16 nm FinFET üretim süreciyle üretileceği en çok dikkat çeken noktalardan. Nuclun 2 yongasetinin ilk olarak hangi modelde boy göstereceğine dair henüz net bir bilgi yok. Ancak tahminler, amiral gemi seviyesinde karşımıza çıkacağı yönünde gelmeye devam ediyor. Bu bakımdan LG'nin G4 Pro, G4 Note veya G5 modelleri ihtimal dahilinde oluyor.

Yazarlar