Teknoloji Nvidia Shield Android TV Güncellendi

Nvidia Shield Android TV Güncellendi

30.06.2016 - 16:58 | Son Güncellenme:

Bir süredir satışta olan Nvidia Shield Android TV, aldığı yeni, büyük güncelleme ile beraber gündeme gelmiş bulunmakta…

Nvidia Shield Android TV Güncellendi

Bu zamana kadar geliştirdiği ekran kartları ile beraber üne kavuşmuş olan Nvidia, hiç şüphesiz dünya çapında epey hayranı bulunan bir firma. Özellikle hitap ettiği oyuncu kitlesi ile beraber oldukça güzel satışlar elde eden firma, ekran kartlarının yanı sıra son yıllarda karşımıza farklı ürünleri ile beraber de çıkmaya başladı. Tablet ve oyun cihazları gibi alanlarda çalışan ve geliştirdiği ürünleri ile beraber oldukça güzel satışlara imza atmayı başaran firma, şimdi ise satışa sunduğu Nvidia Shield Android TV cihazı adına güncelleme hazırlaması ile gündemde. Kullanıcılar için oldukça büyük bir yama hazırlamış olan deneyimli firma, bununla birlikte üründe birçok noktanın değişmesini ve artı olarak birtakım yeniliklerin aktif hale gelmesini mümkün kılmakta.

Haberin Devamı
HDR Stream Özelliği Artık Aktif

Açıklanan bilgilere göre güncelleme sonrasında Nvidia Shield Android TV, HDR stream özelliğine kavuştu. Bunun yanında 4K çözünürlük sunan videolarda 60 FPS desteğine de erişen platform, Dolby Atmos ses sistemi ve uygulama değişiklikleri gibi pek çok alanda yeni özelliklere erişti sayılır. Cihaza güncelleme sonrasında eklenen yeni özelliklere aşağıdan göz atmanız mümkün.

VUDU 4K Video desteği

HDR NEtflix desteği (henüz uygulama içinde aktifleşmedi) YouTube için 4K 60 FPS video desteği Dolby Atmos ses teknolojisi ve uygulama desteği HDMI-CEC, SHIELD uyku modundan çıkınca otomatik bir şekilde aktif hale gelecek YCbCr 4:4:4: renk boşluk desteği RGB TV’lerde görüntü iyileştirmesi Son nesil Android AOSP güvenlik yaması 23.976 Hz ekranlar için video oynatma iyileştirmesi Daha iyi depolama alanı erişimi TV uyumluluk iyileştirmeleri