Teknoloji O Evinize Her Giren Çıkanı Takip Ediyor!

O Evinize Her Giren Çıkanı Takip Ediyor!

15.01.2015 - 13:56 | Son Güncellenme:

CES 2015 etkinliği son hızıyla devam ederken, pazara yeni adım atan farklı markalar da yeni ürünlerini tanıtıyor! İşte bunlardan biri de Netatmo!

O Evinize Her Giren Çıkanı Takip Ediyor

Amerika’da CES 2015 fuarının yenilikleri konuşulmaya devam ediyor. Teknoloji sever ve takipçilerinin sıkça görmeye alıştığı markaların haricinde birçok üretici de yeni ürünleriyle CES fuarındaki yerlerini aldı. Fuarda dikkat çeken ürünlerden biri de evinizdeki veya iş yerinizdeki kamera sistemini bir tık öteye taşımayı hedefleyen bir ürün oldu.

Haberin Devamı


Belki Netatmo markasına daha önce rastlamamış olabilirsiniz, fakat günümüzün en popüler akıllı cihazlarından biri olan smartwatch yani akıllı saat modelleri, artık evinizde veya iş yerinizde olan biteni anlık olarak takip edebilmenizi sağlıyor. İlk adımda Apple‘ın akıllı saati Apple Watch üzerinden ve elbette Netatmo kamera cihazı sayesinde.


Akıllı saatinize, yerleştirdiğiniz mekanda kimin girip çıktığını yazılı ve fotoğraf olarak size raporlayan Netatmo, 130 derecelik bir objektif/görüş açısına sahip. Full HD çözünürlüğünde kaybettiği videoları internet üzerinden izlemenize imkan tanıyan portatif kameranın kasası tamamen fırçalanmış alüminyum ile kaplanmış.


Fiyat etiketi konusunda herhangi bir açıklama yapmayan Netatmo firması, gece görüşü özelliğini eklemeyi de es geçmemiş. Ürünün satışa, 2015’in ikinci çeyreğinde çıkacağı biliniyor.

Haberin Devamı