Teknoloji Ön siparişe açılan LG G6 rekor kırdı

Ön siparişe açılan LG G6 rekor kırdı

07.03.2017 - 16:07 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz günlerde tanıtılan LG G6, Güney Kore'de 40 binden fazla ön sipariş alarak rekor kırdı. Rekorun nedeni olarak LG'nin ön sipariş verenlere sunduğu 390 dolar değerindeki hediye paketi gösteriliyor.

Ön siparişe açılan LG G6 rekor kırdı

LG yeni amiral gemisi modelini geçtiğimiz günlerde tamamlanan Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtmıştı. LG G6, genel olarak ziyaretçilerin beğenisini toplamış ve telefonun kısa süre sonra satışa sunulacağı belirtilmişti.

Haberin Devamı

LG'nin en son amiral gemisi G6, Güney Kore'de 40 binden fazla ön sipariş aldı. Cihazın bu kadar büyük ilgili görmesini sebebi olarak Samsung'dan önce tanıtılması ve firmanın ön sipariş veren kullanıcılarına hazırladığı ek aparat paketi gösteriliyor. LG, ön sipariş veren kullanıcılara yan aparat ve ekran değişim garantisini ücretsiz olarak sunulacak. Bu ek hizmetin bedeli ise 390 dolar.

LG G6 son olarak da İngiltere’de ön siparişe sunuldu. İngiltere’de hizmet veren saygın bir online cep telefonu mağazası, LG G6’yı 699 pound fiyat etiketiyle satışa sundu. Bu fiyatın da LG’nin G6 konferansında açıkladığı fiyatın bir hayli üstünde olduğunu belirtelim.