Oyun Dunyasi One Piece: Pirate Warriors 3’ün Yeni Kahramanları

One Piece: Pirate Warriors 3’ün Yeni Kahramanları

12.03.2015 - 18:10 | Son Güncellenme:

Korsanların kralı olarak kendisini isimlendirmeye and içmiş olan sevimli kahramanımız Luffy, PS3, PS4, PS Vita ve PC platformlarımızı şenlendirmeye geliyor. One Piece: Pirate Warriors 3 isimli aksiyon oyununu duyuran Omega Force, One Piece serisine tam gaz devam ediyor. Oyunumuz, Luffy, Haki, Zoro gibi karakterleri kontrol etmemizi sağlayacak.

One Piece: Pirate Warriors 3’ün Yeni Kahramanları

Korsanların kralı olarak kendisini isimlendirmeye and içmiş olan sevimli kahramanımız Luffy, PS3, PS4, PS Vita ve PC platformlarımızı şenlendirmeye geliyor.

One Piece: Pirate Warriors 3 isimli aksiyon oyununu duyuran Omega Force, One Piece serisine tam gaz devam ediyor. Oyunumuz, Luffy, Haki, Zoro gibi karakterleri kontrol etmemizi sağlayacak. Ayrıca tıpkı animesindeki gibi birbirinden güçlü saldırıları da konsollarımızda deneyimleyebileceğiz.

One Piece: Pirate Warriors 3’ün en popüler isimlerinden zaten haberdarız, bu sefer de kadromuza Caesar, Blackbeard ve Bartholomew Kuma ekleniyor. One Piece: Pirate Warriors 3’ün yeni kahramanlarına daha yakından bakmak için tıklayın.