Teknoloji OneDrive’ın Ücretsiz Depolama Sınırı Değişmeyecek!

OneDrive’ın Ücretsiz Depolama Sınırı Değişmeyecek!

14.12.2015 - 11:22 | Son Güncellenme:

Bulut depolama hizmetleri içerisinde popüler bir seçenek olan OneDrive, açıklanan bilgilerin aksine 15 GB ücretsiz depolama alanı sunmaya devam edecek... Hatırlarsanız kısa bir süre önce Microsoft'un OneDrive üzerinde değişikliklere gideceğini...

OneDrive’ın Ücretsiz Depolama Sınırı Değişmeyecek

Bulut depolama hizmetleri içerisinde popüler bir seçenek olan OneDrive, açıklanan bilgilerin aksine 15 GB ücretsiz depolama alanı sunmaya devam edecek... Hatırlarsanız kısa bir süre önce Microsoft'un OneDrive üzerinde değişikliklere gideceğini haber etmiştik. Depolama sınırlarında revizyona giden firma, bu zamana kadar sunulmuş olan 15 GB ücretsiz depolama hakkını geri çekip, bu alanı 5 GB ile sınırlayacaktı. Alınan bu karara yönelik geri adım atan Microsoft, 15 GB ücretsiz alanı tüm kullanıcılara sunmaya devam edecek. Şimdiye dek 70.000'den fazla imza toplanmış ve ücretsiz depolama hakkının geri iade edilmesi istenmişti.

Haberin Devamı

Tepkilere daha fazla kayıtsız kalamayan Microsoft, nihayet bu kararından vazgeçerek 15 GB depolama hakkı sunmaya devam edecek. OneDrive resmi sitesi üzerinden yaptığı duyuruda servis müşterilerinden özür dilemeyi ihmal etmeyen Microsoft, 15 GB hakkın aynen eskiden olduğu gibi kullanılabileceğini de resmi bir şekilde açıklamış oldu. Bunun dışında daha önce alınmış olan kararların aynı şekilde uygulanmaya devam edilmesi bekleniyor, bilginiz olsun.

Yazarlar