Teknoloji OnePlus 5'in tüm teknik özellikleri internete sızdı

OnePlus 5'in tüm teknik özellikleri internete sızdı

15.05.2017 - 17:10 | Son Güncellenme:

OnePlus'ın yeni amiral gemisi OnePlus 5 ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Çin merkezli site Geekbuying.com, resmi olarak duyurulmayan telefonun ürün sayfasını kullanıcılara açınca ürünün teknik detayları açığa çıktı.

OnePlus 5in tüm teknik özellikleri internete sızdı

OnePlus 5'in çıkış tarihine ait çıkan görselleri daha önce sizlere aktarmıştık. Şimdi ise OnePlus 5 hakkında çıkan detaylara bir yenisi daha eklendi ve cihazın pek çok teknik detayı internete sızdı. Geekbuying.com tarafından paylaşılan sayfa sayesinde OnePlus 5'in tasarımı ve teknik özellikleri hakkında detaylı bilgiler vermek mümkün.

Haberin Devamı

OnePlus 5in tüm teknik özellikleri internete sızdı

Geekbuying sitesindeki bilgilere göre OnePlus 5'te 5.5 inç QHD ekran, Qualcomm Snapdragon 835 işlemci, Adreno 540 GPU, 8 GB RAM, 64 GB dahili hafıza, microSD kart desteği (maksimum kapasite henüz belli değil), 23 MP arka ve 16 MP ön kamera, Quick Charge 4.0 ve 4000 mAh yer alıyor

OnePlus 5in tüm teknik özellikleri internete sızdı

Cihazın önü ve arkası da fotoğraf sayesinde net biçimde görülüyor. Arka panelde dikey konumlandırılmış çift arka kamera dikkat çekiyor.

Geekbuying sitesinde telefonun fiyatı 449.99 dolar olarak yer alıyor. OnePlus 5'in haziran ayında resmen tanıtılması bekleniyor.