Teknoloji OnePlus One İçin Nihayet Güncelleme Vakti Geldi

OnePlus One İçin Nihayet Güncelleme Vakti Geldi

11.04.2016 - 14:13 | Son Güncellenme:

Android işletim sistemini kullanan en iyi telefonlardan OnePlus One, nihayet son sürüm için yeni güncellemesine kavuşmuş bulunmakta…

OnePlus One İçin Nihayet Güncelleme Vakti Geldi

Yüksek donanım özelliklerine rağmen oldukça düşük bir fiyat politikası ile birlikte satışa sunulan OnePlus One, bir hayli güzel satışlar elde etmiş hatta davetiye usulü ile görücüye çıkan model, stok sorunu ile dahi karşı karşıya kalmıştı. İlk akıllı telefon modelinde bu denli büyük bir başarıya imza atan geliştirici firma, ardından yeni modelini gözler önüne sermişti ve hatta aynı başarıyı ikinci modelinde de elde etmeyi başarmıştı. Şimdilerde satışa sunduğu akıllı telefonlar adına güncelleme yayımlamakta olan firma, nihayet One modelini en yeni sürüme yükseltmiş bulunmakta.

Haberin Devamı

Daha önce yaptığı açıklamada OnePlus One için Marshmallow güncellemesinin yayımlanacağına dair söz veren firma kurucularından Carl Pei, nihayet verdiği sözü yerine getirmiş durumda. Zira resmi olarak paylaşılan bilgilere göre One modeli, Android 6.0.1 sürümüne yükselmiş bulunuyor. En yeni Android işletim sistemini kullanmaya başlayan cihaz, bunu ZHN0EAS26M kod adındaki güncelleme ile birlikte gerçekleştirdi. Dalgalar halinde yayımlanan yeni sürüm, dağıtım sıkıntısı ortaya çıkmaması adına yavaş yavaş kullanıma sunuluyor diyebiliriz.

Galaxy S7 ve S7 Edge İçin Gelecek Olan Yenilikler Sevindirecek