Teknoloji OnePlus X İçin Son Çağrı: “29 Ekim’de Tanıtılacak”

OnePlus X İçin Son Çağrı: “29 Ekim’de Tanıtılacak”

14.10.2015 - 10:03 | Son Güncellenme:

Bu sıralar yeni bir telefon modeli üzerinde çalıştığı iddia edilen OnePlus'ın çok yakında duyuruya imza atacağı açıklandı. OnePlus 2 ile büyük bir başarıyı kucaklayan OnePlus, sayılı stok ile...

OnePlus X İçin Son Çağrı: “29 Ekim’de Tanıtılacak”

Bu sıralar yeni bir telefon modeli üzerinde çalıştığı iddia edilen OnePlus'ın çok yakında duyuruya imza atacağı açıklandı. Detaylar haberimizde... OnePlus 2 ile büyük bir başarıyı kucaklayan OnePlus, sayılı stok ile birlikte satışa sunduğu modelinin yanına yeni bir akıllı telefon daha getirme hazırlığında. Özellikle bu aralar firmanın OnePlus Mini ya da OnePlus X adında yeni bir telefon geliştirmekte olduğu söyleniyor.

Haberin Devamı

Elbette henüz doğrulanmış bir bilgi yok fakat 29 Ekim'de yapılacak olan etkinlik, neredeyse dedikoduları doğrular nitelikte. 29 Ekim 2015 tarihinde duyuruya imza atacağı açıklanan OnePlus'ın bu esnada yeni akıllı telefonunu gözler önüne sermesi bekleniyor. 5 inç boyutunda bir ekran ile geleceği ve Full HD çözünürlük sunacağı ön görülen modelin orta segmente hitap edeceği ve zaten ucuz olan OnePlus 2'den daha da ucuz bir fiyata sahip olacağı söyleniyor. Detaylı bilgiye bu haberimiz üzerinden ulaşmanız mümkün. Bu arada bahsi geçen etkinlik bizzat OnePlus tarafından doğrulandığını belirtelim. Firma, resmi Twitter sayfası üzerinden '29 Ekim'de, Londra'da görüşmek üzere' bilgisini paylaştı. Etkinliğe dair yeni bir haber geldiğinde aktarmış olacağız, takipte kalın.