Teknoloji Outlast 2 Ertelendi

Outlast 2 Ertelendi

04.08.2016 - 17:53 | Son Güncellenme:

Korku oyunlarının kıtlığa girdiği şu günlerde ilaç gibi bir oyun yolda. Outlast 2 geliyor. Ancak üzücü olan gecikmeye uğrayacağı…

Outlast 2 Ertelendi

İlk olarak PC platformu için 2013 yılında satışa sunulan Outlast, adeta kült korku oyunu olarak raflardaki yerini almıştı. Yeni nesil ile beraber yok olma tehlikesi altına giren korku oyunlarının yeniden canlanmasını sağlayan ve iyi bir iş ile korku türüne hitap eden bir oyunun ne denli başarıya ulaşabileceğini kanıtlayan oyun, nitekim PC platformunda gösterdiği üstün başarıdan sonra konsollar için de satışa sunuldu. Oyunun geliştirici firması, bilindiği üzere yoğun istek almış ve bunun sonucunda oyunu PlayStation 4 ve Xbox One konsolları için de satışa sunmuştu. Bunun ardından oyunu her platformda tüketen kullanıcılar, şimdilerde ikinci yapım için bekleme içerisindeler. Nitekim Outlast 2’nin geleceğini daha önce doğrulayan yapımcı, ne yazık ki bu sefer üzücü bir haber ile gündemde. Zira yapılan açıklamaya göre serinin ikinci halkası beklenenden çok daha geç satışa sunulacak. Oyunun gelecek yıla ertelendiği duyuruldu.

Haberin Devamı
Facebook Üzerinden Duyuruldu

Konuyla ilgili resmi Facebook sayfasından açıklama yayımlayan geliştirici firma Red Barrels, şu anda geliştirilme sürecinde olan Outlast 2’nin ne yazık ki 2016 yılı içerisinde satışa sunulmayacağını belirtildi. Birinci bakış açısına sahip klasik korku oyunu, ne yazık ki en erken 2017 yılının başlarında oynanabilir olacak. Ki bu da en iyi ihtimal. Yapımın gelecek yılın yaz aylarına sarkabileceği de konuşuluyor.

Hedef Oyunu En İyi Hale Getirmek

Yapılan duyuruda, ertelenmenin nedenine de değinen Red Barrels, oyunculara en iyi deneyimi yaşatmak istediklerini ve oyundan emin olmak adına biraz daha zamana ihtiyaç duyduklarını belirtti. Başta bu gecikme kulağa biraz kötü gelse de eğer oyun en iyi şekilde satışa sunulursa eminiz ki ertelenme göz ardı edilebilir.