Oyun Dunyasi Overwatch’un Yeni Karakterleri Tanıtıldı!

Overwatch’un Yeni Karakterleri Tanıtıldı!

10.03.2015 - 18:11 | Son Güncellenme:

Blizzard'ın yeni yıldızı Overwatch, yüzlerce oyuncunun merakla beklediği oyunlardan biri. Beta tarihini dört gözle beklediğimiz Overwatch, bu sonbahar aylarında güzel haberler verecek ve bunun yanında yakın zamanda iki yeni karakterini de tanıtmaktan geri kalmadı. BlizzCon'te duyurulan ve FPS türüne odaklanan Overwatch, Team Fortess havasında ve yanına az biraz Quake kırıntıları ekliyor.

Overwatch’un Yeni Karakterleri Tanıtıldı

Blizzard’ın yeni yıldızı Overwatch, yüzlerce oyuncunun merakla beklediği oyunlardan biri. Beta tarihini dört gözle beklediğimiz Overwatch, bu sonbahar aylarında güzel haberler verecek ve bunun yanında yakın zamanda iki yeni karakterini de tanıtmaktan geri kalmadı.

BlizzCon 2014’te duyurulan ve FPS türüne odaklanan Overwatch, Team Fortess havasında ve yanına az biraz Quake kırıntıları ekliyor. Birbirinden farklı yeteneklere sahip olan karakterimizin yanına eklenen iki yeni isim; McCree ve Zarya.

Zarya, güç ve sağlamlığıyla öne çıkıyor. Haytat kalma konusunda son derece başarılı olan karakterimiz, takım arkadaşlarına kalkan verebiliyor. Bu kalkan hasar alırsa, Zarya’nın verdiği hasar da artıyor.

McCree, yakın ve orta mesafeli bir dövüşçü. Yüksek hasar verebiliyor. Karizmatik kovboyumuz, yakın mesafede kurşunlarının tamamını rakibe boşaltabiliyor. Flashbang isimli özelliği sayesinde, rakibi kısa süreliğine kör ediyor. Ayrıca pek dayanıklı bir karakter olmadığından, savaş alanında çok dikkatli olması gerekiyor.

Overwatch’un yeni karakterlerinin tanıtım videoları için tıklayın.