Oyun Dunyasi The Witcher dizisinden açıklama: Game of Thrones ile karıştırmayın!

The Witcher dizisinden açıklama: Game of Thrones ile karıştırmayın!

07.10.2019 - 15:54 | Son Güncellenme:

Henüz yayın tarihi açıklanmasa da üzerinde çalışılan yeni Netflix dizisi The Witcher ile ilgili yeni açıklamalar geldi. Daha yayınlanmadan The Witcher dizisinin Game of Thrones ile karşılaştırılmasına yakınan Royce Pierreson, dizi ile ilgili açıklamalar yaptı.

The Witcher dizisinden açıklama: Game of Thrones ile karıştırmayın

Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski'nin yazdığı The Witcher kitabı, seneler önce oyun olarak uyarlanıp piyasaya sürülmüştü. Yakaladığı başarı sayesinde toplamda 3 farklı oyun ve birbirinden farklı ek paketlerle karşımıza çıkan The Witcher serisi 3. yapımıyla tüm oyuncuları mest etmişti.

Haberin Devamı

Bu gelişmelerin ardından da Netflix, kitabın oyundan sonra ikinci uyarlaması olan dizisini ele alıyor. Birbirinden usta isimlerin yer alacağı dizi, henüz yayınlanmadan Game of Thrones ile kıyaslanmaya başladı bile.

The Witcher’da büyücü Istredd’i canlandıracak olan Royce Pierreson, hayranların The Witcher ile Game of Thrones'un karşılaştırmaması gerektiğini söyledi. Royce Pierreson Digital Spy'a verdiği röportajda “The Witcher’ın kendi dünyası ve evreni var. Daima bu tür karşılaştırmalar da yapılacak. Ama bence The Witcher’ın, insanların görecekleri ve bağlantı kuracakları kendine has karakterleri ve mücadeleleri var” ifadelerine yer verdi.