Oyun Smurf Ne Demek? Oyunlarda Smurf Hesap Ne Anlama Gelir?

Smurf Ne Demek? Oyunlarda Smurf Hesap Ne Anlama Gelir?

04.03.2021 - 06:13 | Son Güncellenme:

Bilgisayar oyunlarında kullanılan bazı terimler vardır. Smurf kelimesi de bu terimlerden bir tanesidir. Bir oyunda, performansı yüksek olan bir kişinin, farklı bir hesap açarak, daha az yetenekli kişilere karşı oynamasına smurf adı verilir. Oyuncunun bunu yapmasının farklı nedenleri olabilir. Oyuna yeniden başlamak için bunu yapmış olabilir. İşte, merak edilen tüm detaylar.

Smurf Ne Demek Oyunlarda Smurf Hesap Ne Anlama Gelir


Bazen oyuncular, yetenekleri ile başkalarının başarısız olmasını daha çok ön plana çıkarmak içinde smurf hesap açabilir.

Smurf Ne Demek?

Smurf kelimesinin asıl anlamı, eski dönemlere ortaya çıkmıştır. Şirinler isimli çizgi romanın çizerinden ortaya çıkmıştır. Çizer arkadaşından tuz isteyeceği sırada, tuzun yerine farklı bir kelime kullanır. Bu kullandığı kelime ise daha sonra çizgi film karakterleri için ilham kaynağı olur. Ama günümüzde bu kelime oyun dünyasında kullanılmaktadır.

Oyunlarda Smurf Hesap Ne Anlama Gelir?

Smurf asıl anlamıyla çizgi karakter şirinlerin adıdır. Ama bu oyun dünyasına kazandırılmış bir isim haline dönüşmüştür. Bilgisayar oyunlarında üst sıralarda olan kişinin, alt seviyedekilerle rahatça oynamak için açtığı hesaptır.

Smurf oyuncular arkadaşları ile oynamak için bu yöntemi seçebilirler. Bazen de oyuna baştan başlamak için kullandıkları bir yöntemdir. Bazıları ise başarısız oyuncularla dalga geçme amaçlı bunu yapabilmektedir.