Teknoloji Peak Games, mobil oyun reklamları için Ryan Reynolds ile anlaştı

Peak Games, mobil oyun reklamları için Ryan Reynolds ile anlaştı

24.07.2018 - 16:46 | Son Güncellenme:

Toon Blast'ın yaratıcısı Peak Games, popüler oyunu için hazırladığı 9 filmlik reklam için Deadpool'a hayat veren Ryan Reynolds ile anlaştı. Ryan Reynolds, “Peak Games ekibi birlikte çalışmak çok kolay ve eğlenceliydi. Yaşadığım deneyimden gerçekten çok mutluyum." dedi.

Peak Games, mobil oyun reklamları için Ryan Reynolds ile anlaştı

Toy Blast ve Toon Blast oyunların geliştiricisi olan Türk teknoloji şirketi Peak Games, Ryan Reynolds ile iş birliği gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Peak Games, burada performans pazarlama adı verilen bir teknik kullanılıyor. Reklamcılık tarihinde ilk kez, hedef kitlenin tepkileri sonucu gelişen, her adımı derin analitik bilgiler ile ölçümlendirilebilen bir marka/ünlü isim ortaklığı gerçekleştirildi. Her kampanyanın başlamasını takip eden 24 saat içinde, Peak Games videoların etkisini tam olarak ölçebilme, hedef kitlenin beğenisine göre reklamları geliştirerek doğru videoyu doğru kitle ile eşleştirme şansına sahip olacak.

Reklam ajansı TBWA/Chiat/Day LA’in liderliğinde dokuz senaryo baz alınarak, 30’dan fazla farklı versiyon oluşturuldu. Tüm sahneler tanınmış yönetmen Tom Kuntz tarafından yönetilirken, yapım aşamasını MJZ üstlendi.