Teknoloji Pioneer RayZ ile hem müzik dinleyin hem de iPhone'unuzu şarj edin

Pioneer RayZ ile hem müzik dinleyin hem de iPhone'unuzu şarj edin

15.02.2017 - 17:01 | Son Güncellenme:

Pioneer, Apple AirPods ve BeatsX gibi kablosuz kulaklıklara alternatif, aynı zamanda kablosuna bütünleşik Lightning portuna sahip Rayz ve Rayz Plus adlı yeni kulakiçi kulaklıklarını tanıttı.

Pioneer RayZ ile hem müzik dinleyin hem de iPhoneunuzu şarj edin

Lightning bağlantı noktasına sahip olan kulaklıklardan Rayz Plus, kablosunda yer alan Lightning bağlantı girişi sayesinde Rayz modelinden ayrılıyor. Rayz Plus, iPhone 7 veya iPhone 7 Plus’a Lightning bağlantısı üzerinden bağlanıyor. Kulaklık takılıyken telefonu şarj etme konusundaki problem, Rayz Plus üzerinde yer alan özel şarj portu ile çözülüyor.

Haberin Devamı

Rayz Plus adaptif gürültü önleme ve kulaklıklardan birini çıkardığınızda otomatik olarak müziği bekleme konumuna alma gibi özelliklere de sahip. Altı adet mikrofon yer alan kulaklığın kablosunda yer alan uzaktan kumandadaki tuşlar programlanabiliyor. Avnara’nın LightX isimli teknolojisi sayesinde ise Rayz ve Rayz Plus, bağlı oldukları iPhone’lardan çok az güç çekiyor. Rayz uygulaması üzerinden ses ayarları da değiştirebiliyor.

Farklı renk seçenekleriyle gelecek kulaklıkları Rayz'i yaklaşık 100 dolar, Rayz Plus’ı ise yaklaşık 150 dolara satın alabilirsiniz.