Teknoloji Plantronics BackBeat Sense Tanıtıldı

Plantronics BackBeat Sense Tanıtıldı

27.07.2015 - 09:50 | Son Güncellenme:

Önde gelen kulaklık üreticilerinden Plantronics, BackBeat Sense kulaklığını tanıttı. Yalnızca göze ve kulağa hitap etmekle kalmayan kulaklık, sahip olduğu üst düzey özelliklerle de dikkat çekiyor. 180$'lık fiyat etiketine sahip olan...

Plantronics BackBeat Sense Tanıtıldı

Önde gelen kulaklık üreticilerinden Plantronics, BackBeat Sense kulaklığını tanıttı. Yalnızca göze ve kulağa hitap etmekle kalmayan kulaklık, sahip olduğu üst düzey özelliklerle de dikkat çekiyor. 180$'lık fiyat etiketine sahip olan BackBeat Sense, Bluetooth üzerinden ses alışverişi yapıyor. Kulaklık, fiziksel butonları ve ses ayar tekerini üzerinde barındırıyor. İki cihaza birden aynı anda bağlanabilen Sense, iki cihaz arası kolaylıkla geçiş de sağlıyor. Plantronics, cihazın 30m kadar menzini olduğunu belirtiyor. 18 saatlik pil ömrü de, BackBeat Sense'in bir diğer özelliği. Firmanın belirttiği bir diğer şey de, kulaklıkların son derece hafif ve konforlu olması; bu da, Sense'i saatler boyunca kullanabilmemizi sağlıyor. Şık bir taşıma çantasıyla gelen cihazın bir diğer özelliği de, kulağınızdan çıkardığınızda müziği durdurabiliyor olması.

Haberin Devamı

Başınıza geçirdiğinizde yeniden müzik çalmaya devam eden Sense, gelen aramaları da yalnızca kullanım esnasında (yani takılıyken) alıyor. Ürünün çift mikrofona ve HD ses desteğine sahip olduğunu, Android ve iOS işletim sistemli cihazlar ile kullanılabildiğini de belirtelim. Aktif ses engelleme özelliği bulunmayan cihazın şık ve kullanımı kolaylaştıran bir tasarım ayrıntısı daha var: Sağ ve sol kulaklıklar üzerinde bulunan ve sesin aktarılmasını sağlayan delikler, "L" ve "R" şeklinde. Kulaklığı takarken, ufacık harf aramak zorunda kalmayacaksınız yani. İstendiği taktirde kablolu da çalışabilen Plantronics BackBeat Sense'in tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Firmanın daha sportif bir BackBeat modeli olan "Go 2" hakkında detaylı bilgiyi de şuradan almanız mümkün.