Oyun Pokemon GO benzeri The Walking Dead oyunu geliyor

Pokemon GO benzeri The Walking Dead oyunu geliyor

30.08.2017 - 11:13 | Son Güncellenme:

Artırılmış gerçekçilik teknolojisi temelini alan Pokemon GO benzeri The Walking Dead oyunu geliyor. Android ve iOS için çıkacak oyunun adı The Walking Dead: Our World olacak.

Pokemon GO benzeri The Walking Dead oyunu geliyor

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Bir sonraki The Walking Dead oyunu, zombileri gerçek dünyaya getiriyor. The Walking Dead: Our World olarak adlandırılan yeni mobil oyun, Pokémon Go'ya benzer, konum temelli artıtılmış gerçeklik deneyimi sunacak.

Oldukça korkunç olacağı söylenen oyunla ilgili AMC, "Oyuncunun kendi çevresi ile karakterler ve diğer oyun öğeleri gibi dijital nesneleri harmanlayarak, oyuncuların hit TV şovunun hareketine tamamen kapılmasını sağlayacağız." dedi.

Our World'de herhangi bir şeye doğrudan sahip olmayacaksınız. Bunun yerine, bir marketten hastaneye kadar olan yerlerde bulduğunuz Michonne'un kılıcına benzeyen şeyler, silahlar ve el bombaları gibi her şeyi kullanarak onları savuşturacaksınız. Savaşta sizlere Rick, Daryl ve Michonne da dahil olmak üzere diziden popüler karakterlerin sanal versiyonları da yardımcı olacak.

Haberin Devamı

The Walking Dead: Our World, Next Games tarafından geliştiriliyor. Next CEO Teemu Huuhtanen, "İzleyeciler gösteride 'Bir zombi kıyametinde ne yapardım? sorusunu sormayı seviyor. Bu oyunda oyuncuların bu varsayımları daha önce hiç yaşamadıkları şekilde keşfetmelerini sağlamayı hedefliyoruz. AR, oyuncuların hayatta kalma mücadelesinde tanıdıkları çevrede yepyeni bir şekilde yaşama imkânı tanıyor." dedi.

Pek çok kişinin tahmin ettiği gibi, Pokemon Go, çıktığı ilk yıl büyük bir başarı sağladı. Ancak hiçbir zaman taklitçi buna benzer bir AR oyun geliştirilemedi. Our Worl, Pokemon Go'un ayak seslerini takip eden ilk büyük oyun gibi görünüyor.

Çıkış tarihi belli olmayan The Walking Dead: Our World, iOS ve Android platformu için gelecek.