Oyun Pokemon GO Fest etkinliği fiyaskoyla sonuçlandı

Pokemon GO Fest etkinliği fiyaskoyla sonuçlandı

24.07.2017 - 11:40 | Son Güncellenme:

Pokemon Go'nun birinci yıl kutlamalarına istinaden Chicago'da düzenlenen Pokemon Go Fest etkinliği, ne yazık ki fiyaskoyla sonuçlandı. Etkinlik organizasyon problemleri nedeniyle kullanıcılara zehir oldu.

Pokemon GO Fest etkinliği fiyaskoyla sonuçlandı

Pokemon Go'nun birincş yılının kutlanacağı aylar öncesinden Chicago’da düzenleneceği açıklanmıştı. Pokemon Go Fest adıyla düzenlenen etkinlikte yeni Pokemon karakterlerine karşı mücadeleler yapılacağı belirtilmiş ve yeni bir oynanış deneyimi sunulacağı söylenmişti. Ancak merakla beklenen Pokemon Go Fest, ne yazık ki istendiği gibi gitmedi.

Haberin Devamı

Etkinlikte binlerce oyuncunun aynı alan içerisinde birbirleriyle yardımlaşarak çeşitli görevleri yerine getirmeleri bekleniyordu. Hatta bu görevlerin ardından daha önce görülmemiş ödüller dağıtılacaktı. Ancak Pokemon Go Festivali kapsamında kullanıcıların bağlantı sorunları yaşadığı ve bu nedenle oyuna bağlantıların mümkün olmadığı belirtildi. Hatta Niantic Labs'in CEO'su John Hanke sahneye çıktığında oyuncular tarafından protesto edilerek yuhalandı.

Niantic'in etkinliğe gelenlerin biletlerinin ücretlerini iade edeceği ve herkese 100 dolar değerinde Poke Coin vereceği ifade ediliyor.