Teknoloji Pokemon Go'nun Apple Watch uygulaması çıktı

Pokemon Go'nun Apple Watch uygulaması çıktı

23.12.2016 - 09:56 | Son Güncellenme:

Niantic Labs, Pokemon Go'nun merakla beklenen Apple Watch için uygulamasını sonunda çıkarttı.

Pokemon Gonun Apple Watch uygulaması çıktı

Niantic, Pokemon Go'nun Apple Watch için uygulaması hakkında çıkan iptal ve erteleme söylentileriyle ilgili geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapmıştı. Söz konusu söylentilerin gerçek olmadığını ve oyunun Apple Watch uygulaması için çalışmalarını sürdürdüklerini açıklayan firma şimdi ise müjdeyi verdi. Geliştirici Niantic, Pokemon Go'nun Apple Watch uygulamasının indirilmeye hazır hale geldiğini duyurdu.

Haberin Devamı

Apple Watch uygulaması ile kullanıcılar çevresindeki dünyayı akıllı saat üzerinden keşfedebilecek, bazı görevleri saat üzerinde yerine getirebilecek. Saat üzerinden etrafınızdaki Pokemon’ları keşfedip, PokeStop’lardaki öğeleri toplayabileceksiniz ama ne yazık ki Pokemon yakalayamayacaksınız. Bunu iPhone ile yapmanız gerekiyor. Apple Watch üzerinden yakındaki Pokemon’lar da tek bir dokunuşla görülebiliyor.

Apple Watch üzerinden oyun oturumlarınızı takip edip, aktivite halkasını doldurulabiliyorsunuz. Pokemon yumurtası çatlatma veya favori Pokemon ile şeker alma gibi işlemler de akıllı saat üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Kullanıcılar saat üzerinden yumurtaları çatladığında veya madalya kazandıklarında bildirimler de alabiliyor.