Teknoloji PS Vita Sahibi Olmak İçin Güzel İşte Bir Neden: Fallout 4!

PS Vita Sahibi Olmak İçin Güzel İşte Bir Neden: Fallout 4!

15.10.2015 - 14:41 | Son Güncellenme:

Kulağa ne kadar garip gelse de; PS Vita, Playstation 4’ün en önemli aksesuarı haline gelmiş durumda artık. Onunla birlikte Playstation 4’ünüzü uzaktan, yani televizyona muhtaç kalmadan hatta onunla aynı odada...

PS Vita Sahibi Olmak İçin Güzel İşte Bir Neden: Fallout 4

Kulağa ne kadar garip gelse de; PS Vita, Playstation 4’ün en önemli aksesuarı haline gelmiş durumda artık. Onunla birlikte Playstation 4’ünüzü uzaktan, yani televizyona muhtaç kalmadan hatta onunla aynı odada bile olmadan wireless sayesinde oyunlarınızı oynayabiliyorsunuz. Ancak bazı oyunlar için bu kolaylıklar daha da geliştirilmiş durumda. Örneğin, geliştirici Bungle tarafından Destiny için hazırlanmış Remote Play ile oyunun Vita’dan oynanışı daha da rahat. Geliştirici Josh Hamrick ise halihazırda bulunan bu imkanı Bethesda’nın merakla beklenen Fallout 4’ü için hazırlamaya şimdiden başlamış durumda.

Haberin Devamı

Bu bilgi henüz Playstation Vita’sı ya da yeni çıkmış Sony telefonları olmayanların gidip parasını oraya harcaması için yeterli değil tabii ki. (Bildiğiniz gibi Windows Phone’lar ile de Xbox’ınız ya da Windows 10’unuzu kontrol edebiliyorsunuz.) Kaldı ki, kimse de daha Fallout 4’ü bu şekilde denemiş değil. Fakat bu bilgi ile Vita’sı olanların uzun süredir bir kenarda unuttuğu makinelerinin tozunu alması ve firmware güncellemesi yapması için bir sebebi var. Temennimiz, Sony’nin bu son taşınabilir oyun makinesi için daha çok geliştiricinin çalışmalar yapması ve bu harika cihazın unutulmaya terk edilmemesi.