Teknoloji PS4 için gelen güncelleme birçok yeniliği beraberinde getirdi

PS4 için gelen güncelleme birçok yeniliği beraberinde getirdi

09.03.2017 - 13:49 | Son Güncellenme:

PlayStation 4 ve PlayStation 4 Pro için oldukça önemli olan 4.50 güncellemesini sonunda duyurdu. Güncelleme Boost Mode ve harici HDD desteği gibi yenilikleri beraberinde getiriyor.

PS4 için gelen güncelleme birçok yeniliği beraberinde getirdi

Bugün itibarıyla PlayStation 4 ve PlayStation 4 Pro modellerine sunulmaya başlanan 4.50 güncellemesi, HDD desteği ve Boost mode gibi yenilikleri beraberinde getirdi.

Haberin Devamı

HDD desteği sayesinde kullanıcılar PS4'ün dahili depolaması yetersizse oyunları kurmak için harici HDD'lerini de kullanabilecek. Boost Mode ise konsolun performansını arttırarak, oyunlarda ciddi FPS artışı yaşatacak ve menü yüklemelerini arttıracak. Bu özellikle oyunlara bağlı olarak 30 FPS'te çalışan bir oyun Boost Mode ile 60 FPS'te çalışabilecek.

VR tarafında ise menülerdeki çözünürlük ve sinematik modu iyileştirildi. Böylece daha iyi bir VR deneyimi kullanıcılara sunulacak. PS VR'ın Sinema Modunda görüntülenen içeriğin kare hızı, bu güncelleme ile 90Hz'den 120Hz'e yükseliyor.

Güncellemeyle birlikte Windows PC, Mac veya Xperia cihazında Remote Play özelliğini kullanırken sesli sohbet edebileceksiniz. Mikrofonunuzu Remote Play uygulamasının Araç Çubuğu'ndaki mikrofon simgesi aracılığıyla açıp kapatabilirsiniz. Öte yandan PS Mesajlar uygulamasında arkadaşlarınızdan bir parti daveti geldiğinde, "Üzgünüm, katılamaz" "Ben daha sonra katılırım" şeklinde hızlı bir cevap verebileceksiniz.